Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre dansa

Taller de dansa creativa

Per a tothom que tingui ganes de gaudir de la dansa i el moviment expressiu des del seu propi nivell. Aquesta és, precisament, una premissa bàsica del curs: treballar des del nivell de cadascú, i des d’aquí, iniciar un procés col·lectiu. No cal experiència prèvia ni tenir cap nivell dansístic determinat!

Un curs per descobrir el nostre propi moviment i experimentar amb les possibilitats expressives del nostre cos. Treballarem diferents exercicis de desinhibició fent servir l’energia i la qualitat que ens dóna la música i combinarem exercicis d’improvisació amb propostes coreogràfiques de creació col·lectiva. Paral·lelament, hi haurà un treball de base tècnica elemental, que complementarà el treball de tipus creatiu i expressiu.

Posarem l’èmfasi en viure i interpretar el moviment des de l’energia i l’emoció, buscant allò teatral.

Interpretar el moviment i ballar l’emoció, dues cares de la mateixa moneda.

Formulari de Preinscripcions
Període:
2019/2020
Preu:
47€ /mes (opció 1: 4,5 mensualitats, opció 2: 9 mensualitats) [descomptes]
Horari:
Dijous, de 20:00 a 22:00 h. del 3 d'octubre al 13 de febrer
Dilluns, de 09:00 a 11:00 h. del 23 de setembre al 8 de juny
Professors:
Matriculació:

Del 2 de setembre de 2019 fins a 12 dies naturals abans de l’inici del curs. Passat el termini, la preinscripció continua oberta sempre i quan quedin places lliures: truqueu-nos (t. 972 20 58 84) en horari d’atenció al públic (de dl. a dv. de 17 a 20 h.).

Agost: tancat per vacances. Formulari de preinscripció no operatiu.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que n'acceptes l'ús. Veure la política de cookies.
Acceptar