Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Equip docent

Coneix el nostre equip docent

Elies Barberà

Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València i en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. És membre de la companyia Teatre de l’Enjòlit. Ha treballat amb directors com Albert Boadella, Joan Castells o Albert Mestres. Ha dirigit muntatges per a companyies com El Mirador o el Brossa Quartet de Corda, entre d’altres. Ha publicat narració i poesia en editorials com Edicions 62, 3i4 o Bromera. Ha impartit cursos i tallers d’interpretació, d’expressió oral i de dramatúrgia.

Núria Borràs

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Com a actriu ha treballat, entre d’altres, amb Joan Ollé, Jordi Prat, Joan Anguera, Víctor Álvaro, Mariano Pensotti o Roberto Romei. Professora d'interpretació de l'Escola des del 2002, compagina la faceta docent amb la d'actriu (publicitat, teatre i diverses produccions de ficció per a TV3).

Emma Bover

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral a l’Institut del Teatre de Vic ha combinat sempre la feina d’actriu amb la docent. A França, ha treballat amb diverses companyies fent teatre en francès i Comèdia dell’Arte, realitzant una gira internacional i participant al Festival d’Avinyó, entre d’altres. També a França, ha fet teatre contemporani espanyol amb Les Anachroniques.

M. Àngels Buisac i Mas

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i amb estudis de clown a Bont's International Clown School. Actriu especialitzada en teatre familiar, des del 2004 forma part de la cia. de teatre infantil La Planeta. Professora del departament de Teatre infantil d' El Galliner des del 2008.

Júlia Canals

Graduada en Art dramàtic per El Galliner i Llicenciada en Biologia a la UdG. Actriu i cofundadora de les companyies Selvàtica Teatre i Ma mare no em deixa. Formada també en dansa contemporània i ha ampliat estudis, amb Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Thomas Richards, Michal Nocon i Andrés Lima entre d’altres. Exerceix de professora de teatre des de 2011. Compagina la pedagogia teatral amb la faceta d’actriu de teatre, contacontes i audiovisuals.

Rut Castell

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic i instructora de Kundalini ioga. Amplia els seus estudis teatrals amb els d’Integració Social. Actriu i cofundadora de la companyia Selvàtica Teatre. Tallerista i contacontes. Exerceix de professora de teatre des del 2008. En formació contínua, investiga en el treball corporal i en la creació de nous llenguatges.

Marta Corral

Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic, es dedica a la docència des de l'any 1998. Actriu, fundadora de la companyia La Soga, alterna el teatre amb la televisió (TV3, Antena 3, etc.) i la ràdio.

Simon Edwards

Actor, director i guionista resident a Vic (Osona). Va estudiar Teatre a “L’Ecole International du Theatre Jacques Lecoq” a París i Cinema amb cèlebres directors i guionistes de Hollywood com David Yates, Robert McKee i Blake Snyder.
Durant 10 anys va estar actor i director de la Companyia Anglesa “Kneehigh Theatre” (una de les companyies angleses més reconegudes internacionalment). Al 1998 va fundar, junt amb l’actriu Marian Masoliver, The Actors Space, un centre internacional per la recerca, l’ensenyament i la creació de les Arts Dramàtiques amb seu a Vic.
Durant els últims 30 anys ha dirigit varies obres de teatre, cinema i documentals a nivell internacional. Ha ensenyat teatre i cinema a varies universitats, escoles i festivals d’arreu del món.

Neus Elfa

Actriu, ballarina, cantant i professora de teatre. Formada a l'escola Aules (Barcelona), Studio Harmonic (París) i Comédie Française (París). Ha treballat a les companyies franceses Cie. Théâtre d'Art i Cie. Eucaryote Théâtre; i amb Stage Entertainment fent el musical Mamma Mia!. Ha participat en diverses pel·lícules internacionals com "The Gunman" de Pierre Morel i "Dil Dhadakne Do" de Zoya Akhtar (Bollywood). El 2015 funda la companyia Dell'Anima juntament amb Mireia Vila i esdevé creadora del seu primer espectacle "Elisabetta".

Natalia Entrocassi

Llicenciada com a Ballarina i professora a la Universitat de Tucumán, Argentina. En el àmbit acadèmic es basa en un treball integrat, per això  imparteix classes de dansa contemporània, dansa creativa, improvisació i ioga. També treballa amb grups de gent  gran, impartint classes regulars de gimnàstica adaptada, ioga i tonificació. Interessada en la Improvisació i la composició Instantània. Ha participar en diferents companyies a Girona presentant projectes interactius i multidisciplinaris. Actualment forma part del Projecte “VIVES” espectacle multidisciplinari en dansa, música i rapsòdia estrenat al Born de BCN, fent presentacions arreu de Catalunya.

Clara Garcés

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Anteriorment es forma com actriu a l’Estudi d’actors de Nancy Tuñón. Segueix completant la seva formació estudiant cursos que li permetin ampliar coneixements amb mestres com Andrés Corchero, Roberto Fratini i fa uns anys amb Nicolaj Karpov a Itàlia.

Al teatre ha participat en muntatges com: Barcelona contra la paret (Festival Grec 2016, Fira Tàrrega 2016, Festival Temporada Alta 2016, Antic Teatre i Teatro del Barrio), Els dies que vindran (Temporada Alta 2017), El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc (TNC), Fadwa (Nau Ivanow), 16 francos con 29 céntimos o Jo després de Tu (Teatre Tantarantana), entre d’altres.

Va ser fundadora de la companyia La Pùblica, dirigida per Lali Àlvarez. Barcelona contra la paret va ser el primer espectacle de la formació, amb el que va fer un interessant recorregut. Ha escrit i dirigit algunes dramatúrgies pròpies: 16 francos con 29 céntimos, Fadwa i darrerament Lilith (el incendio del Paraíso).

A la televisió l’hem pogut veure en sèries com La Riera (TV3) i Mira Lo que has hecho, sèrie de Berto Romero per Movistar+.

Esteve Holgado

Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

Marta Montiel

Exalumna d'El Galliner i llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Màster en Rehabilitació de la Veu per la Universtat Autònoma de Barcelona i l'Escola de Patologia del Llenguatge. Professora d’art dramàtic i tècnica i expressió de la veu a El Galliner, l’Institut del Teatre i Escuela Doblaje Barcelona. També ha treballat i impartit cursos a Eòlia, el Col·legi del Teatre, La Perla 29 (Perla Petita), la Udg, Bcn Activa, entre d'altres. Compagina la feina d'actriu amb la de professora. Com actriu, ha treballat amb directors com Llàtzer Garcia, Daniela Feixas, Anne Simon, Marc Angelet, Glòria Balañà, Carles Fernández Giua, Carles Mallol, Ferran Dordal, etc. Va fundar i treballar amb Teatre de l'Enjòlit durant més de deu anys. Més informació al seu blog

Júlia Mora

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, ha ampliat estudis a l’Escola Nacional de Polònia. Formada en música i cant. Postgraduada en Teatreteràpia per la UdG. Formació en Teràpia Gestalt i Psicodrama. Creadora de la cia. Microcosmos Teatre, i actriu col·laboradora d’Egos Teatre, Cor de Teatre -temporada a París i extensa gira per França amb Operetta-, La Reial, Centre de Titelles de Lleida, Companyia del Príncep Totilau, etc. Teatreterapeuta en diversos col·lectius i en projectes de Teatre Laboratori d’investigació creativa i creixement. Professora d’interpretació, de tècnica de veu parlada i cantada, i de teatre musical.

Francisco Javier Ortega

Graduat en Arts Escéniques per l'escola universitària ERAM. Ha treballat d'actor i dramaturg en la seva òpera prima estrenada i encara en procés d'evolució Mujeres de paja. Ha treballat amb la cia. Didascàlia fent d'ajudant de direcció a l'obra Despertar i també de codirector a Obra completa. Interessat en la interpretació, la dramatúrgia, la direcció i la docència teatral.

 

Claret Papiol

Més conegut amb el nom artístic de Claret Clown. Un pallasso que, amb trenta anys d’ofici, ha treballat tant en solitari (portant els seus espectacles per tot l’Estat, Europa i Àfrica), com amb companyies (franceses, angleses, Marduix titelles, cofundador del Circ Cric, etc.). Llicenciat per l’Institut del Teatre ha ampliat estudis de clown amb els Colombaioni a Itàlia, a l’Ecole Philippe Gaulier a París, i amb Pierre Byland, Michel Dallaire (Cirque du Soleil), Pierre Pilatte i Mònica Pagneux, entre d’altres.

Pablo Paz

Decorador, escenògraf i dissenyador gràfic. Ha treballat en projectes escenogràfics singulars (Cosmocaixa, Zoo de Barcelona, museu d’Atapuerca, etc.) i en l’atrezzo de diferents spots publicitaris i pel·lícules.

Ha portat a terme el disseny i la construcció de decorats i vestuari i el desenvolupament artístic d’ espectacles amb teatres i companyies com Cascai, Dagoll Dagom, Cor de teatre, Engruna teatre, La Bleda, Òpera prima, La Troca, el CAET, l’Auditori de Barcelona, els Amics de l’Òpera de Sabadell, Titzina Teatre o el TNC.

Més informació al seu web.

Aram Pou

Artista transdiscipilinari format en circ, teatre i dansa, principalment a l'escola de circ Carampa de Madrid i posteriorment al grau d'arts escèniques de l'ERAM - UDG. També ha participat en formacions internacionals en dansa i arts de carrer com el Paris Summer Academy organitzat per Orian Theatre i l'Open Laboratory Experience del festival Cratêre Surfaces. Ha participat com a ajudant de direcció i producció en l'espectacle "Estat d'Emergència" de la Producció Nacional de Circ i també com a ajudant de direcció en l'espectacle "Conte de Nadal" de la companyia Insectotròpics. Actualment està en procés de creació del seu primer espectacle en solitari titulat "L'últim Sífir".

Toni Pujol

Tècnic d'il·luminació. Disseny i muntatge d'espectacles de teatre, música i dansa, a Girona i Catalunya, des de 1990 fins a l'actualitat.

Daniel Valentín

Graduat en Art dramàtic per l’escola Nancy Tuñón, de Barcelona. Amplia els seus estudis de teatre amb el Màster de teatre a Mink, a Bielorússia i segueix la formació de càmera amb Pep Armengol i Lluïsa Castells, a l’escola Karloff, de Barcelona. Ha treballat com a actor en teatre i TV i actualment fa classes a diverses escoles, entre elles el Centre de formació teatral El Galliner.

Mireia Vallès

Actriu. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic. Amb una sòlida formació musical i de dansa, ha ampliat estudis, amb Eugenio Barba, Javier Daulte, Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Franco di Francescoantonio i Konrad Zschiedrich, entre d’altres.

Irene Vila

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. També té estudis superiors en cinematografia a l’Escola de Cinema Bande à Part i formació en gestió cultural. Ha treballat amb vàries productores de manera autònoma realitzant tasques de producció i coordinació de localitzacions en l’àmbit de ficció audiovisual i publicitat. Actualment forma part de la cia. Cascai Teatre, portant tasques de comunicació, producció i regidoria. També coordina i organitza el circuit de teatre familiar Empordanet Escena.