Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Equip docent

Coneix el nostre equip docent

Elena Ballaster

Actriu, pallassa i narradora oral. S'ha format  a l’Escola d’actors de Barcelona i al Centre d’Arts Escèniques El Galliner.
Cursos de Formació amb Nola Rae, Gardi Huter, Anton Valen, Cristina Marti, Pere Hosta, Pep Vila, Isabel Rocatti, Sabri Zekri i Marcel Tomas, entre d’altres.
Des de l'any 2015 treballa regularment per l'associació de pallasses d'hospital Tirita Clown i és fundadora de la companyia La quàntica Teatre i Piruleta contes.  Compagina aquesta activitat amb la docència teatral.

Núria Borràs

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Com a actriu ha treballat, entre d’altres, amb Joan Ollé, Jordi Prat, Joan Anguera, Víctor Álvaro, Mariano Pensotti o Roberto Romei. Professora d'interpretació de l'Escola des del 2002, compagina la faceta docent amb la d'actriu (publicitat, teatre i diverses produccions de ficció per a TV3).

Emma Bover

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral a l’Institut del Teatre de Vic ha combinat sempre la feina d’actriu amb la docent. A França, ha treballat amb diverses companyies fent teatre en francès i Comèdia dell’Arte, realitzant una gira internacional i participant al Festival d’Avinyó, entre d’altres. També a França, ha fet teatre contemporani espanyol amb Les Anachroniques.

M. Àngels Buisac i Mas

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i amb estudis de clown a Bont's International Clown School. Actriu especialitzada en teatre familiar, des del 2004 forma part de la cia. de teatre infantil La Planeta. Professora del departament de Teatre infantil d' El Galliner des del 2008.

Júlia Canals

Graduada en Art dramàtic per El Galliner i Llicenciada en Biologia a la UdG. Actriu i cofundadora de les companyies Selvàtica Teatre i Ma mare no em deixa. Formada també en dansa contemporània i ha ampliat estudis, amb Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Thomas Richards, Michal Nocon i Andrés Lima entre d’altres. Exerceix de professora de teatre des de 2011. Compagina la pedagogia teatral amb la faceta d’actriu de teatre, contacontes i audiovisuals.

Rut Castell

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic i instructora de Kundalini ioga. Amplia els seus estudis teatrals amb els d’Integració Social. Actriu i cofundadora de la companyia Selvàtica Teatre. Tallerista i contacontes. Exerceix de professora de teatre des del 2008. En formació contínua, investiga en el treball corporal i en la creació de nous llenguatges.

Núria Corominas

Graduada en interpretació per l’Institut del Teatre. Ha rebut formació de teatre físic, màscara i bufó a Torino, Italia. S’ha format amb dramaturgs com Marc Rosich o Sergio Blanco. Directora i dramaturga a les companyies de creació La filla del capità i LasHuecas, estrenant espectacles a festivals com Temporada Alta 2020 i TNT 2021. Vinculada amb el teatre comunitari, tallerista i docent de teatre per a totes les edats.

Marta Corral

Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic, es dedica a la docència des de l'any 1998. Actriu, fundadora de la companyia La Soga, alterna el teatre amb la televisió (TV3, Antena 3, etc.) i la ràdio.

Natalia Entrocassi

Llicenciada com a Ballarina i professora a la Universitat de Tucumán, Argentina. En el àmbit acadèmic es basa en un treball integrat, per això  imparteix classes de dansa contemporània, dansa creativa, improvisació i ioga. També treballa amb grups de gent  gran, impartint classes regulars de gimnàstica adaptada, ioga i tonificació. Interessada en la Improvisació i la composició Instantània. Ha participar en diferents companyies a Girona presentant projectes interactius i multidisciplinaris. Actualment forma part del Projecte “VIVES” espectacle multidisciplinari en dansa, música i rapsòdia estrenat al Born de BCN, fent presentacions arreu de Catalunya.

Clara Garcés

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Anteriorment es forma com actriu a l’Estudi d’actors de Nancy Tuñón. Segueix completant la seva formació estudiant cursos que li permetin ampliar coneixements amb mestres com Andrés Corchero, Roberto Fratini i fa uns anys amb Nicolaj Karpov a Itàlia.

Al teatre ha participat en muntatges com: Barcelona contra la paret (Festival Grec 2016, Fira Tàrrega 2016, Festival Temporada Alta 2016, Antic Teatre i Teatro del Barrio), Els dies que vindran (Temporada Alta 2017), El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc (TNC), Fadwa (Nau Ivanow), 16 francos con 29 céntimos o Jo després de Tu (Teatre Tantarantana), entre d’altres.

Va ser fundadora de la companyia La Pùblica, dirigida per Lali Àlvarez. Barcelona contra la paret va ser el primer espectacle de la formació, amb el que va fer un interessant recorregut. Ha escrit i dirigit algunes dramatúrgies pròpies: 16 francos con 29 céntimos, Fadwa i darrerament Lilith (el incendio del Paraíso).

A la televisió l’hem pogut veure en sèries com La Riera (TV3) i Mira Lo que has hecho, sèrie de Berto Romero per Movistar+.

Paula Guzzo

Llicenciada en Actuació  a la Universidad Nacional de las Artes (U.N.A.), Buenos Aires, Argentina. Directora teatral, contacontes i docent de teatre. Combina la interpretació i la formació escènica amb l'escriptura creativa.

Com a actriu ha treballat en diversos espectacles teatrals i projectes audiovisuals. Cofundadora de la companyia Karmate que investiga el teatre antropològic i el moviment com a punts de partida per crear llenguatge i sentit escènic. Com a professora d’interpretació ha treballat a la U.N.A. i actualment treballa a institucions de la província de Girona.

Anna Hidalgo

Actriu i narradora oral. Graduada en Art dramàtic per El Galliner, ha cursat el Postgrau de Pedagogia Teatral a Infantil i Primària i el Diploma en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. Amb una variada formació en dansa, és directora d’activitats en el lleure i, des de 1999, pedagoga teatral, especialitzada en teatre infantil i juvenil, impartint classes en múltiples espais i centres escolars.

Esteve Holgado

Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

Júlia Mora

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, ha ampliat estudis a l’Escola Nacional de Polònia. Formada en música i cant. Postgraduada en Teatreteràpia per la UdG. Formació en Teràpia Gestalt i Psicodrama. Creadora de la cia. Microcosmos Teatre, i actriu col·laboradora d’Egos Teatre, Cor de Teatre -temporada a París i extensa gira per França amb Operetta-, La Reial, Centre de Titelles de Lleida, Companyia del Príncep Totilau, etc. Teatreterapeuta en diversos col·lectius i en projectes de Teatre Laboratori d’investigació creativa i creixement. Professora d’interpretació, de tècnica de veu parlada i cantada, i de teatre musical.

Cristina Noguer

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i postgraduada en Teatre i Educació per l'Institut del Teatre de Vic. Formada també en dansa, psicomotricitat i estimulació musical. Combina la seva feina com a actriu amb la de docent. És la fundadora i actriu de la companyia Creixent amb Art amb la que realitza espectacles familiars. Exerceix de docent teatral des del 2014 i s'ha anat especialitzant en el teatre infantil, juvenil i inclusiu.

Antonella Posso

Actriu, creadora i docent. Graduada en Interpretació de la Universidad Nacional de les Artes (Argentina) i en Interpretació en Teatre Musical de la Fundación Julio Bocca (Argentina). Ha complementat la seva formació actoral, vocal i en dansa en múltiples estades, seminaris i cursos a Dinamarca, Regne Unit, Bolívia i Catalunya, destacant l'Odin Teatret d'Eugenio Barba o l'ERAM de Girona, gràcies a ser guardonada amb un programa de mobilitat internacional. És fundadora de la companyia teatral empordanesa-argentina Grop i com intèrpret, ha participat en desenes de produccions tant en l'àmbit teatral com al món audiovisual. Com a docent, des de fa anys imparteix tallers de teatre, sigui per a infants, adolescents o col·lectius en risc d'exclusió.

Daniel Valentín

Graduat en Art dramàtic per l’escola Nancy Tuñón, de Barcelona. Amplia els seus estudis de teatre amb el Màster de teatre a Mink, a Bielorússia i segueix la formació de càmera amb Pep Armengol i Lluïsa Castells, a l’escola Karloff, de Barcelona. Ha treballat com a actor en teatre i TV i actualment fa classes a diverses escoles, entre elles el Centre de formació teatral El Galliner.