Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Equip docent

Coneix el nostre equip docent

Salvador Agustí

Actor, especialista, coreògraf i actual director de la cia. Excalibur (especialistes en lluites) des de l’any 2000. Amb una amplia trajectòria dedicada a l'art del combat escènic, la seva tècnica és un recull de diverses arts marcials de les quals és un gran coneixedor i expert. Actualment, compagina la seva faceta d’actor especialista (teatre i cinema) amb la docència.

Elies Barbera

Elies Barberà

Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València i en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. És membre de la companyia Teatre de l’Enjòlit. Ha treballat amb directors com Albert Boadella, Joan Castells o Albert Mestres. Ha dirigit muntatges per a companyies com El Mirador o el Brossa Quartet de Corda, entre d’altres. Ha publicat narració i poesia en editorials com Edicions 62, 3i4 o Bromera. Ha impartit cursos i tallers d’interpretació, d’expressió oral i de dramatúrgia.

Nuria Borras

Núria Borràs

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Com a actriu ha treballat, entre d’altres, amb Joan Ollé, Jordi Prat, Joan Anguera, Víctor Álvaro, Mariano Pensotti o Roberto Romei. Professora d'interpretació de l'Escola des del 2002, compagina la faceta docent amb la d'actriu (publicitat, teatre i diverses produccions de ficció per a TV3).

Emma Bover

Emma Bover

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral a l’Institut del Teatre de Vic ha combinat sempre la feina d’actriu amb la docent. A França, ha treballat amb diverses companyies fent teatre en francès i Comèdia dell’Arte, realitzant una gira internacional i participant al Festival d’Avinyó, entre d’altres. També a França, ha fet teatre contemporani espanyol amb Les Anachroniques.

Maria Angels Buisac

M. Àngels Buisac i Mas

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i amb estudis de clown a Bont's International Clown School. Actriu especialitzada en teatre familiar, des del 2004 forma part de la cia. de teatre infantil La Planeta. Professora del departament de Teatre infantil d' El Galliner des del 2008.

Júlia Canals

Graduada en Art dramàtic per El Galliner i Llicenciada en Biologia a la UdG. Actriu i cofundadora de les companyies Selvàtica Teatre i Ma mare no em deixa. Formada també en dansa contemporània i ha ampliat estudis, amb Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Thomas Richards, Michal Nocon i Andrés Lima entre d’altres. Exerceix de professora de teatre des de 2011. Compagina la pedagogia teatral amb la faceta d’actriu de teatre, contacontes i audiovisuals.

Rut Castell

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic i instructora de Kundalini ioga. Amplia els seus estudis teatrals amb els d’Integració Social. Actriu i cofundadora de la companyia Selvàtica Teatre. Tallerista i contacontes. Exerceix de professora de teatre des del 2008. En formació contínua, investiga en el treball corporal i en la creació de nous llenguatges.

Marta Corral

Marta Corral

Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic, es dedica a la docència des de l'any 1998. Actriu, fundadora de la companyia La Soga, alterna el teatre amb la televisió (TV3, Antena 3, etc.) i la ràdio.

Simon Edwards

Actor, director i guionista resident a Vic (Osona). Va estudiar Teatre a “L’Ecole International du Theatre Jacques Lecoq” a París i Cinema amb cèlebres directors i guionistes de Hollywood com David Yates, Robert McKee i Blake Snyder.
Durant 10 anys va estar actor i director de la Companyia Anglesa “Kneehigh Theatre” (una de les companyies angleses més reconegudes internacionalment). Al 1998 va fundar, junt amb l’actriu Marian Masoliver, The Actors Space, un centre internacional per la recerca, l’ensenyament i la creació de les Arts Dramàtiques amb seu a Vic.
Durant els últims 30 anys ha dirigit varies obres de teatre, cinema i documentals a nivell internacional. Ha ensenyat teatre i cinema a varies universitats, escoles i festivals d’arreu del món.

Neus Elfa

Actriu, ballarina, cantant i professora de teatre. Formada a l'escola Aules (Barcelona), Studio Harmonic (París) i Comédie Française (París). Ha treballat a les companyies franceses Cie. Théâtre d'Art i Cie. Eucaryote Théâtre; i amb Stage Entertainment fent el musical Mamma Mia!. Ha participat en diverses pel·lícules internacionals com "The Gunman" de Pierre Morel i "Dil Dhadakne Do" de Zoya Akhtar (Bollywood). El 2015 funda la companyia Dell'Anima juntament amb Mireia Vila i esdevé creadora del seu primer espectacle "Elisabetta".

Clara Garces

Clara Garcés

Clara Garcés
Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, completa la seva formació teatral al Teatre Nacional de Minsk, entre d’altres centres. Amb una sòlida formació en cant i dansa, compagina la pedagogia teatral amb la faceta d’actriu de teatre, cinema i doblatge.

Isidre Hernández

Graduat en Art dramàtic per El Galliner i llicenciat en Filologia catalana per la UdG i en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Actor amb una llarga experiència en el camp de la docència, ha treballat entre d’altres amb Gemma Reguant (postgrau: L’olor i els sentiments), i Salvador Oliva (dicció catalana a la UdG i a l’Institut del Teatre).
És membre fundador de la companyia teatral El mirador.

Anna Hidalgo

Anna Hidalgo

Actriu i narradora oral. Graduada en Art dramàtic per El Galliner, ha cursat el Postgrau de Pedagogia Teatral a Infantil i Primària i el Diploma en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. Amb una variada formació en dansa, és directora d’activitats en el lleure i, des de 1999, pedagoga teatral, especialitzada en teatre infantil i juvenil, impartint classes en múltiples espais i centres escolars.

Esteve Holgado

Esteve Holgado

Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

Pere Hosta

Pere Hosta

Actor còmic. Graduat en Art dramàtic per El Galliner, imparteix classes a l’Escola des de l'any 2000 en l’àmbit de la pedagogia teatral infantil. Des del 2006 és Cap del Departament de Teatre infantil d'El Galliner i coordinador de l’Escola de Teatre del Gironès. Especialitzat en clown i teatre d'humor, tècniques que també aplica en la seva activitat docent, el 2005 va fundar la seva pròpia companyia: perehosta teatredhumor. Paral·lelament, també forma part de la companyia de teatre familiar La Bleda.

Marian Masoliver

Marian Masoliver

Té més de 25 anys d’experiència com a actriu internacional, directora de teatre i professora. Va començar la seva carrera estudiant amb Jacques Lecoq a Paris i, seguidament, va fer gires per Europa i els Estats Units treballant amb companyies com la Fura dels Baus i Kneehigh Theatre. Ha estat docent a diferents universitats, escoles i festivals dels Estats Units, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, França, Alemanya i Catalunya. És fundadora i directora, conjuntament amb el seu company Simon Edwards, de The Actors Space, un centre de renom internacional dedicat a la formació, la investigació i la creació de les Arts dramàtiques, creat el 1999.

Cristina Matas

Cristina Matas Calvet

Actriu i professora de teatre. Graduada en Art dramàtic per La Casona (Barcelona).
Com a actriu ha participat en el Festival Temporada Alta i ha actuat en diversos curtmetratges, videoclips, sèries de televisió i cinema. Com a professora de teatre ha treballat en diverses escoles de Barcelona i Girona escrivint i dirigint les seves pròpies obres.

És membre fundadora de la Companyia La Palpuda.

Marta Montiel

Exalumna d'El Galliner i llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Professora d’art dramàtic i tècnica i expressió de la veu a El Galliner, l’Institut del Teatre i el Col·legi del Teatre de Barcelona, entre d'altres. Actriu, fundadora de les companyies La Soga i Teatre de l'Enjòlit. Compagina la feina d’actriu i professora amb la direcció. Més informació al seu blog.

Julia Mora

Júlia Mora

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, ha ampliat estudis a l’Escola Nacional de Polònia. Formada en música i cant. Postgraduada en Teatreteràpia per la UdG. Formació en Teràpia Gestalt i Psicodrama. Creadora de la cia. Microcosmos Teatre, i actriu col·laboradora d’Egos Teatre, Cor de Teatre -temporada a París i extensa gira per França amb Operetta-, La Reial, Centre de Titelles de Lleida, Companyia del Príncep Totilau, etc. Teatreterapeuta en diversos col·lectius i en projectes de Teatre Laboratori d’investigació creativa i creixement. Professora d’interpretació, de tècnica de veu parlada i cantada, i de teatre musical.

Claret Papiol

Claret Papiol

Més conegut amb el nom artístic de Claret Clown. Un pallasso que, amb trenta anys d’ofici, ha treballat tant en solitari (portant els seus espectacles per tot l’Estat, Europa i Àfrica), com amb companyies (franceses, angleses, Marduix titelles, cofundador del Circ Cric, etc.). Llicenciat per l’Institut del Teatre ha ampliat estudis de clown amb els Colombaioni a Itàlia, a l’Ecole Philippe Gaulier a París, i amb Pierre Byland, Michel Dallaire (Cirque du Soleil), Pierre Pilatte i Mònica Pagneux, entre d’altres.

Marcel Tomas

Marcel Tomàs

Graduat en Art Dramàtic per El Galliner, la seva formació continua després amb diversos cursos a Itàlia, França i Portugal, amb professors com Antonio Fava, Philip Gaulier, Enri Martin, Carlo Bosso, John Bers, etc. Ha treballat en cinema, televisió i teatre. És fundador de la companyia Cascai Teatre amb qui ha realitzat nombrosos projectes, com a director, creador i intèrpret. Més informació al seu web.

Mireia Valles

Mireia Vallès

Actriu. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic. Amb una sòlida formació musical i de dansa, ha ampliat estudis, amb Eugenio Barba, Javier Daulte, Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Franco di Francescoantonio i Konrad Zschiedrich, entre d’altres.

Joan Vilajoana

Joan Vilajoana

Postgrau en Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic. Habilitat com a Educador social (treballant en aquest sector més de 8 anys, en diferents camps) porta més de 12 anys donant classes de teatre a diferents escoles. Format en diferents àmbits (dansa, plàstica, performance, etc.) és membre del col·lectiu de teatre socioeducatiu Kilalia. Compagina la docència amb el treball d’ artista visual. La seva obra s’ha pogut veure en múltiples exposicions.