Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Equip de PAS

Coneix el nostre equip de PAS:

Isidre Hernández

Director del Centre d’Arts Escèniques El Galliner. Estudia filologia catalana i hispànica a la universitat de Girona mentre compagina els estudis teatrals al Centre d’Arts Escèniques El Galliner. Complementa els seus estudis teatrals a l’Institut del teatre, de Barcelona on estudia Interpretació en el recorregut de text. Ha treballat com a actor en diferents produccions teatrals així com també en el camp de la docència. Després de més de deu anys com a Cap d’estudis ara porta la direcció del centre.

 

 

Alba Garcia

Cap d’estudis del Centre d’Arts Escèniques El Galliner. Graduada en teatre al Centre d’Arts Escèniques El Galliner, completa la seva formació amb cursos d’interpretació davant la càmera i dansa contemporània. Ha participat en curtmetratges, figuracions i produccions teatrals. Cofundadora de la companyia Artifici.

 

 

 

 

M. Àngels Salavedra

Formada en Tècniques d’Actuació Teatral al Centre d’Arts Escèniques El Galliner. Amplia la seva formació amb cursos de càmera, dansa contemporània i cant. Va formar part de la cia. Excalibur Teatre, especialitzada en lluita escènica. Actualment forma part de les companyies IncreiXendo, de teatre de text, i OriArt, especialitzada en teatre musical. També és la fundadora de la cia. Artifici. Actualment treballa com a secretaria a El Galliner.

 

 

Pep Vilarasau

Artista plàstic, il·lustrador i amant de la creativitat. Va estudiar Belles Arts a la ciutat de Granada. Ha exercit de professor de dibuix i pintura els darrers anys a la Escola d’Art La Bullidora. Actualment treballa com a conserge a El Galliner.

 

 

 

Roger Ayats

Administratiu del Centre d’Arts Escèniques El Galliner. Ha estudiat el Cicle Superior d’Administració i finances i actualment està estudiant el Grau Universitari d’Administració i Direcció d’Empresa, al TecnoCampus a la ciutat de Mataró.

 

 

 

 

Alejandra Ossa

Artista multidisciplinar. Investiga i treballa amb diferents disciplines com la fotografia i la videocreació. Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i formada en Teràpia Gestalt. Vincula les dues branques per explorar la fotografia terapèutica i apropar-nos al reconeixement de les arts com una eina al servei de la societat. Actualment treballa com a Comunicadora a El Galliner, a part de continuar la seva trajectòria com artista. També treballa com a fotògrafa comercial per a marques, projectes artístics i actors.