Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Interpretació davant la càmera

“La interpretació, especialment la de càmera, s’aprèn actuant. Més que una classe, cada dimarts tindrem rodatge: es rodaràn dues, tres, quatre escenes, i serà a força d’enfrontar-nos a la càmera setmanalment que sorgiràn els temes a treballar. La càmera pot ser molt intimidant, però poc a poc l’anirem acceptant, estimant, necessitant, i superant les pors i sentint-nos lliures com a actrius i actors a cada escena. Com que tot és incert, no vull dedicar massa temps a exercicis i jocs, i entrar, des del mateix primer dia, a rodar. Crec que és una cosa que ja podeu fer a altres classes d’interpretació, mentre que aquí hem d’aprofitar el màxim el que és propi: la tècnica, el material, el càmera, els actors i les actrius!

Perquè quan dic rodar, és rodar! tindrem a en Tomàs Cullell, el nostre càmera, a totes les classes, que portarà l’equip per sentir-nos com en un rodatge real. Ell gravarà les escenes mentre jo dirigeixo i faig classe als que no surten en aquell moment.

Els textos us els enviaré per mail uns dies abans de dimarts assignant-vos una escena i un paper, que haureu de portar apresos pel rodatge. Cada escena serà diferent, i procuraré que treballem temes diferents: la comèdia, el drama, el monòleg, la televisió generalista, l’època, aprofundir en el personatge, l’imaginari, la pausa… Els textos seràn diferents per tenir també reptes diferents a cada escena, per fer les classes dinàmiques, i que els que no surten a càmera també puguin estar atents i interessats. Tothom treballarà a fons els seus textos.

És una classe que tinc per mà i que gaudeixo moltíssim, perquè el que més m’agrada en aquest món és dirigir actors; i la segona cosa, fer classe. Sóc exigent, perquè crec que és la manera de treure bones escenes i satisfer-nos com a artistes, i també valorar el temps i diners que invertiu aquí.

Però també ens ho passarem molt bé, això també us ho puc prometre!”

Damià Serra

Període:
2020/2021
Preu:
61€ /mes [descomptes]
Horari:
Dimarts, de 19:30 a 22:00 h.
Calendari:
Del 06 de octubre al 15 de juny del 2021 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix. Si et deixa escollir l’oferta desitjada:
2- Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 20-21, al núm: ES30 0081 0086 0600 0107 1512 (Banc de Sabadell).

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

inscriu-te en el següent enllaç: PREINSCRIPCIÓ CURS 20-21

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

Per fer aquest curs cal haver cursat satisfactòriament un Curs Bàsic anual o similar.