Logo
Print this page

Girona vota

Girona vota

Avui, a les 11 del migdia, s'ha presentat, davant la seu de la Generalitat a Girona, el manifest Girona vota, al qual l'Associació Gironina de Teatre (l'entitat que gestiona El Galliner) s'hi ha adherit:

LA SOCIETAT CIVIL GIRONINA EN DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES, DELS DRETS I LLIBERTATS FONAMENTALS I DE LA PARTICIPACIÓ A L’1 D’OCTUBRE

Ens hem aplegat avui de forma unitària col·legis professionals, sindicats, patronals, AMPAs, associacions de veïns, entitats socials i esportives i, en definitiva, organitzacions diverses amb objectius diferents; tots i totes nosaltres representants de la plural societat civil gironina, per declarar el següent:

1.    Ens situem al costat de la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya de decidir el seu futur polític mitjançant el vot. Per això, defensem la convocatòria de l’1 d’octubre i fem una crida a participar-hi.

2.    Davant de la repressió que estan patint les institucions catalanes, rebutgem qualsevol intent de laminar l’autogovern. Per això mostrem el nostre suport als càrrecs públics i funcionaris que han estat represaliats pel simple fet d’exercir les seves funcions.

3.    Condemnem qualsevol acció que vulneri els drets i llibertats fonamentals, i reclamem que s’aturin les mesures d’excepció contra institucions, partits, entitats i ciutadania pel simple fet d’exercir aquests drets i llibertats.

Girona, 28 de setembre del 2017

Més informació

© Tots els drets reservats Centre de formació teatral El Galliner 2014-18 | Nota legal | Protecció de dades | Cookies | Mapa Web | TUMÀS