Vols dir que això és art?

Els alumnes del 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral i els socis i sòcies de l’Associació Gironina de Teatre van poder gaudir de la conferència, a càrrec de Luis Izquierdo – Mosso, sota el títol “Vols dir que això és art?”.

L’activitat s’engloba dins de l’assignatura que s’imparteix als estudis professionals: “l’Estètica de l’artista i la pràctica de l’actor” i que facilita la docent, actriu i sòcia de l’entitat: Marta Montiel.

Com sempre, interessantíssim i estimulant!!

Moltes gràcies al ponent i a tots els assistents!

 

Luis Izquierdo_Mosso (Sestao 1954), artista multimèdia. Ha treballat amb pintura, fotografia i vídeo. Ha fet servir tota mena de materials, incloent-hi peces cedides per la natura. Ha publicat textos a diverses revistes (Lápiz, Transversal, Rekarte, Papers d’Art, Zehar). Ha exhibit la seva obra en exposicions individuals en 23 ocasions des de 1977 a  Madrid, Bilbao, València, Figueres i algun altre lloc igual d’apassionant. Les expos col·lectives són moltes més, com és habitual. Alguns museus i institucions tenen la sort de tenir obra seva: Museu de l’Empordà, Atrium (Vitoria), Círculo de Bellas Artes (Madrid), Museo de Bellas Artes (Bilbao). Ha dirigit cursets sobre estètica fotogràfica, l’obra de Dalí, l’Art contemporani.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre