Actors x 1 dia

CLASSES A MIDA PER A CENTRES ESCOLARS

A partir de 6 anys.

Oferim als centres educatius classes d’introducció al teatre a mida per als seus alumnes. Els centres poden triar, permanentment, entre diverses disciplines teatrals: interpretació, vestuari, escenografia, teatre musical, teatre de gest, lectura en veu alta… També tallers de Joc escènic per a alumnes de Primària (de 6 a 11 anys).

 

Formulari de contacte

La jornada s’adapta a les necessitats específiques de cada centre, ajustant el pressupost en funció del nombre d’alumnes, d’hores i el lloc on s’imparteixin les classes. Una proposta flexible perquè cap centre es quedi sense fer un tast de teatre.


Activitat complementària gratuïta per a alumnes a partir de 14 anys: xerrada d’orientació laboral al voltant de les sortides formatives i professionals a les arts escèniques.


Poseu-vos en contacte amb nosaltres, exposeu quines són les vostres necessitats i us enviarem una proposta personalitzada i un pressupost sense cap compromís.


Cap d’estudis

coordinacio@elgalliner.cat

Tel. 972 205 884 (de dl. a dv., de 9h a 13h)

Formulari de contacte

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte al més aviat possible

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre