Preinscripcions al CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral

El Departament d’Educació ja ha obert la preinscripció per fer la matrícula al CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral que fa uns anys imparteix El Galliner a Girona.

Per conèixer una mica més l’Escola i el Cicle formatiu de Grau Superior, quines assignatures s’imparteixen, com has de fer la preinscripció i què et demanarem a la Prova d’accés només cal que entris a la nostra pàgina WEB:

CFGS EN TÈCNIQUES D’ACTUACIÓ TEATRAL

A part, serà un plaer informar-te en una presentació més exhaustiva, en vídeo conferència (mitjançant la plataforma ZOOM), on podràs parlar amb l’equip de direcció, alumnes, professorat, i a més, podràs fer totes les preguntes que et sorgeixin per començar aquesta nova experiència.
Per inscriure’t només cal que cliquis el següent ENLLAÇ i trobaràs un formulari per escollir dia i hora:

XERRADES INFORMATIVES

Comptem amb tu!!

El CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (decret 85/2015 de 2 de juny) i compta amb el suport institucional de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona. Col·labora: Casa de Cultura de Girona.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre