Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Curs Bàsic Avançat

Estudi d’escenes

En aquest curs aprofundirem en l’anàlisi i treball sobre escenes de diversos autors contemporanis. El procés de treball sobre el text acabarà, com sempre, amb la mostra d’un Taller final a partir de les escenes treballades durant el curs. De la mà d’aquests materials buscarem les eines que ens donen vida i creativitat com a intèrprets.

Per fer aquest curs caldrà haver cursat un Bàsic de Teatre o tenir una experiència prèvia en el món teatral.

Període:
2022/2023
Preu:
59€ /mes [descomptes]
Horari:
Dijous, de 19:30 a 22:00 h.
Calendari:
Del 06 de octubre al 15 de juny del 2023 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podrà trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 22-23al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 22-23

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

Per a tots aquells que han cursat un Curs Bàsic anual satisfactòriament o poden acreditar una experiència similar.

En el cas que hi hagués algun tancament a l'Escola a causa de la situació viscuda per la pandèmia, les classes passarien a fer-se en format ONLINE.