The show must go on

Molts membres de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), companyies i sales posen les seves obres a disposició del públic o simplement posen el seu granet de sorra amb contes, gags i tot el que faci falta:

> CARLA ROVIRA. Espectacle Matria
> SLOW OLOU amb Pere Hosta i Toti Toronell. Confitats a casa (Webserie)
> TEATRE DE L’ENJÒLIT amb Marta Montiel i Elies Barberà. Espectacles: Corüptia , una regió de l’Est. Si no ens paguen, no paguem
> CASCAI TEATRE amb Marcel Tomàs). La Banda de Marcello. Jaque Mate
> MIREIA VALLÈS. El Patufet (contes)
> JÚLIA CANALS .Contes pel confinament (contes)
> ALBERT QUINTANA (contes)
> JORDI CORONA (gags)

I a més…

Us fem arribar la selecció de llocs web, creat per l’ACET (Associació catalana d’escoles de teatre), on poder seguir gaudint de l’art i sobretot el teatre des de casa.

Cada dia s’afegeixen noves propostes artístiques a la crida de #TheShowMustGoOn. Estigueu atents i atentes a les xarxes!

Ara, quan tot aquest malson acabi tothom a omplir teatres, sales de cinema, de concerts, museus… omplim el món de cultura!!

> La Calòrica, La Ruta 40, F.R.A.U. (Festival Grec), Les Llibertàries, Joventud de la Faràndula , La Minimal Teatre, Teatre La Gleva, Compañia Animalario, La Joven Compañia, …

> ATENEU 9BARRIS (L’Ateneu anirà pujant al web espectacles de circ per a tots els públics)

> ARXIU AUDIOVISUAL DE LES ARTS ESCÈNIQUES DE CATALUNYA (Iniciativa del Museu de les Arts Escèniques (MAE) creada amb la finalitat de preservar i difondre els arxius de vídeo de les arts escèniques catalanes)

> EL LICEU A CASA (Selecció d’espectacles gratuïts)

> FILARMONICA DE BERLIN (Accés gratuït a la seva Digital Concert Hall durant un mes)

> #LLIURE AL SOFÀ (Compte de Youtube del Lliure. S’inaugura “temporada” el dijous 19 de març amb Hamlet, de William Shakespeare, dirigida per Pau Carrió)

> MET Opera House de Nova York (Opera en streaming)

> MOMA DE NOVA YORK (El Moma obre 6 cursos online gratuïts)

> PLATAFORMA ALLTHEATER (Plataforma de teatre online)

> RedIT (Col·lecció de textos del Repertori Teatral Català)

> RETRATS COREOGRÀFICS DEL MERCAT DE LES FLORS (Diferents coreògrafs expliquen el procés creatiu de la seva obra)

> TEATROTECA (Web del Centro de Documentación de las Artes Escénicas y de la Música_INAEM amb accés gratuït a espectacles teatrals)

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre