Tena Busquets i el seu equip s’enduen el Premi Pep Mora 2018

El Premi Pep Mora a la contribució a les arts escèniques professionals gironines d’enguany ha recaigut en Tena Busquets i Costa, directora del Teatre Principal i del festival de dansa Sismògraf d’Olot, i tot l’equip d’arts escèniques d’Olot Cultura.

La cerimònia de lliurament del Premi tindrà lloc el proper dimecres 17 d’octubre de 2018, a les 19.30 h., a la Sala La Planeta de Girona.

En aquesta sisena edició del Premi, el jurat d’experts ha estat format per Àngels Bassas, actriu i escriptora; Janot Carbonell, professor, director, dramaturg, activista i guanyador del Premi Pep Mora 2017; Llàtzer Garcia, dramaturg i director; Amaranta Gibert, programadora del Teatre de Lloret i l’actor i director Quim Lecina.

El jurat n’ha considerat la vàlua en la gestió de les arts escèniques a l’administració pública dirigint el Teatre Principal d’Olot i els festivals Panorama i Sismògraf i desenvolupant el projecte de formació Laboractori; l’aposta decidida pels formats escènics contemporanis, integrant la creació en el patrimoni de la ciutat en un equilibri entre entreteniment i innovació; el compromís amb les arts escèniques del territori, impulsant des d’Olot una programació descentralitzada de qualitat; la passió per l’ofici de la gestió cultural i el suport a artistes i creadors.

Des de l’any 2013, l’Associació Gironina de Teatre, l’entitat que gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, atorga el premi Pep Mora com un reconeixement a persones o entitats per la seva contribució al desenvolupament de les arts escèniques professionals a les comarques gironines.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre