Suplicant, un altre cop, a Sant Gregori

Després d’haver presentat el muntatge a Blanes, Llagostera i a Roses, amb una molt bona acollida per part del públic, el 5 de maig es va poder gaudir en una funció especial, al teatre de La Pineda, a Sant Gregori, del taller de Teatre per a Joves, Suplicant, un altre cop.

En el marc de la 3a Mostra de Teatre Amateur de Sant Gregori, 170 alumnes de 1r, 2on i 3er d’ ESO de l’IES Vall de Llémena van veure l’espectacle, una versió reduïda de Les suplicants, d´Èsquil.

Al finalitzar l’espectacle hi va haver un col·loqui entre actors i alumnes al voltant del muntatge. Sobre el procés creatiu de l’espectacle, sobre l’ofici d’actor i, evidentment, sobre el contingut de l’obra i el drama dels refugiats.

Suplicant, de nou

Lamentablement, avui i sempre, acaba essent certa la dita de “la història es repeteix”. A l’antiguitat se’ns va narrar el cas de les dones que fugien del seu propi país, perseguides pels egipcis, que volien maridar-les per la força. Arribades a Argos, a la seva frontera, van suplicar als habitants d’aquell poble que les acollissin. Els van demanar refugi. Era l’any 463 aC. 25 segles després, estem en el mateix punt. Avui i sempre, la història es repeteix.

Intèrprets: Montse Alcantarilla, David Alsina, Lua Anaya, Maria Boquera, Jan Cabarroca, Irene Carreras, Miquel Cufí, Christian Expósito, Judith Gruas, Paula Herrera, Sergi Ponsatí, Martina Ribas, Cecília Ruiz,, Maria Serra i Lumbini Vergés.

Direcció i dramatúrgia: Marta Corral a partir de Les suplicants, d’Èsquil

Ajudant de direcció: Paula Garcia

Disseny i confecció de vestuari: Inma Fdez. Sáenz de Navarrete

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre