Suplicant, de nou, a Roses

El curs passat El Galliner va presentar Suplicant, de nou, un taller de Teatre per a Joves, a la XXIII edició de la Mostra de Teatre d’Instituts públics de les comarques gironines, que té lloc cada any a Blanes.

La bona acollida ha propiciat que el muntatge tingui una segona vida. Enguany, es podrà tornar a veure a la VII Trobada d’alumnes de 4t d’ESO de Llatí de les comarques gironines que organitza l’Equip de Clàssiques de l’ICE de la UdG. Aquest curs, la trobada es farà a Roses el divendres 31 de març de 2017 i es preveu l’assistència d’uns 500 alumnes provinents d’una trentena d’instituts de Secundària.

Suplicant, de nou

Lamentablement, avui i sempre, acaba essent certa la dita de “la història es repeteix”. A l’antiguitat se’ns va narrar el cas de les dones que fugien del seu propi país, perseguides pels egipcis, que volien maridar-les per la força. Arribades a Argos, a la seva frontera, van suplicar als habitants d’aquell poble que les acollissin. Els van demanar refugi. Era l’any 463 aC. 25 segles després, estem en el mateix punt. Avui i sempre, la història es repeteix.

Intèrprets: Montse Alcantarilla, David Alsina, Lua Anaya, Maria Boquera, Jan Cabarroca, Irene Carreras, Miquel Cufí, Christian Expósito, Paula Garcia, Judith Gruas, Paula Herrera, Sergi Ponsatí, Martina Ribas, Cecília Ruiz,, Maria Serra i Lumbini Vergés.
Direcció i dramatúrgia: Marta Corral a partir de Les suplicants, d’Èsquil
Disseny i confecció de vestuari: Inma Fdez. Sáenz de Navarrete

El muntatge es podrà tornar a veure el divendres, 5 de maig, al teatre de La Pineda, a Sant Gregori, en una funció especial per als alumnes de l’IES Vall de Llémena.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre