Sigues voluntari a l’Arrelarreu contes!

Òmnium Gironès, amb la col·laboració del Centre de formació teatral El Galliner i de les biblioteques de Girona i Salt, engega una nova edició del projecte Arrelarreu contes on alumnes de secundària expliquen, en format teatral, contes a la biblioteca i al centre educatiu més proper.

És un projecte que treballa la llengua, la cohesió social, l’autoestima i té un retorn a la societat. Enguany s’hi impliquen 11 instituts i, per fer-ho possible, NECESSITEM VOLUNTARIS/ÀRIES amb experiència en explicar contes i/o teatre per treballar amb els alumnes a l’aula.

Descripció del voluntariat: Unes 4-5 sessions a l’aula de dues hores de durada cadascuna en horari de matí entre gener i març. Al març hi haurà les sessions de contes a les biblioteques públiques i als centres de primària.

Si hi estàs interessat/da pots enviar un correu-e amb les teves dades a girones@omnium.cat i es posaran en contacte amb tu!

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre