Premi Sambori

El dimecres, 27 de març, a les 18 h., tindrà lloc, al Teatre Municipal de Girona, el lliurament del Premi Sambori.

La festa comptarà amb la participació d’alumnes del Cicle formatiu d’interpretació d’El Galliner, que llegiran els textos premiats.

Els guanyadors de la demarcació Girona – Catalunya Nord (que inclou les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Pla de l’Estany, La Selva i la Catalunya Nord), un total de tres per a cadascuna de les 6 categories, passaran a la gran final catalana.

El Premi Sambori és l’únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Des del 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià. La participació, en aquest premi, ha anat en augment any rere any i en l’edició passada es va arribar a la participació total de 130.000 alumnes, una xifra que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre