PANERA DE NADAL

Us informem que ha arribat la primera panera d’El Galliner i AGT. Podreu comprar les butlletes per només 2€ a l’oficina de l’escola.

Dins de la cistella hi ha: entrenaments gratuïts, llibres, material escolar, serveis, descomptes, productes artesanals i moltes coses més.

A les nostres xarxes socials de Facebook i Instagram, podreu conèixer quines empreses, petits comerços i particulars hi han participat. Des de l’AGT i El Galliner n’estem molt agraïts.

On podreu comprar la butlleta? Secretaria del Galliner
Quan? A partir de l’1 de desembre
Preu? 2€
Puc comprar diferents números?
Sorteig: Dia 31 amb la grossa de Nadal
Qui col·labora: CEI Girona, Ccultura, Tastafí, Escola El Galliner, Zum Zum Girona, Ferran Joanmiquel, Pau Morales, MimusDog Shop, Cal Cisteller, Elies Barberà, personal de l’escola, Stein, Fisio Salt, Mas Alba, Joieria Girona, El Tall, Joiera Delena, etc.
Per què serveixen els beneficis? Per comprar material per l’escola i AGT. Així com cadires per les aules de reunions i classes, material logístic etc.

A continuació adjuntem les bases del concurs.

BASES CONCURS:

Aquella butlleta que els 3 últims dígits coincideixin amb els tres últims números del sorteig de la GROSSA celebrat el 31 de desembre serà la butlleta guanyadora. Els números es comprenen entre el 000 i el 999.

En cas de no haver venut tots els números, es realitzarà el sorteig amb les butlletes venudes. Aquest sorteig es realitzarà el dia 2 de gener amb una mà innocent. Els guanyadors tenen 48 hores per reclamar la panera sinó és procedirà a realitzar el sorteig.

S’informarà del contingut de les cistelles a l’Instagram d’El Galliner i Facebook de l’AGT. A la web i XXSS del Galliner el dia 31 es penjarà el número premiat. I la recollida es podrà realitzar a partir del 4 de gener. Per avisar del número premiat, cal enviar un mail a l’escola El Galliner el 31 mateix a secretaria@elgalliner.cat.

Per recollir el premi és necessari l’entrega de la butlleta original amb el número premiat. No són vàlids els números perduts, trencats, incomplets o defectuosos.

Molta sort a tothom!

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre