La bona persona de Sezuan

La Corda, la companyia formada per l’última promoció d’alumnes del Graduat en Art dramàtic de l’Escola, presenta el muntatge de final de carrera:

La bona persona de Sezuan

Bertolt Brecht, amb la història de la prostituta Xen Te, ens interroga sobre la bondat humana i sobre si aquesta és possible en un món ple de misèria.  Xen Te vol ser bona perquè així ho ha promès als Déus, però la misèria pròpia i la dels que l’envolten l’aboca a una estratègia de supervivència enginyosa però fatídica.

Amb aquesta obra, Bertolt Brecht, un dels autors imprescindibles del s. XX, s’adreça directament al públic: la gent bona pot viure en aquest món? Hi ha algú que pugui ser bo gaire temps? Ens pot redimir l’amor de tots els mals? Quina és la solució? Ha de canviar el món? La humanitat? O fins i tot els déus?

  • Autor: Bertolt Brecht.
  • Direcció: Cristina Cervià.
  • Intèrprets: Ivan Bustos, Lluís Feliu, Alba Garcia, Guillem Gispert, Paula Gòmez-Fossati, Robert Gonzàlez, Esteve Holgado, Clàudia Lausín i Clara Santamaria.
  • Assessorament: Marta Fluvià (Producció), Isidre Hernández (Veu), Pablo Paz (Escenografia) i Lluís Robirola (Il·luminació i so).
  • Amb la col·laboració de: Roger Farrarons.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre