Els nostres joves amb els drets humans

Dimecres, 4 de desembre, els alumnes del grup Galls Molière (Teatre per a joves) (curs 18-19) van participar, amb un fragment de l’obra Exsilium, a l’acte de Commemoració de l’Aniversari de la Declaració de Drets Humans.

L’acte, organitzat per Òmnium Gironès, Justícia i Pau i la Coordinadora d’ONG Solidàries, va tenir lloc a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.

Els assistents, a més, van gaudir de la taula rodona  “La vulneració de drets en els exilis contemporanis” a càrrec de: Enrique Coraza, expert amb mobilitat humana, Pau Masó, especialista en migracions i Albert Tudela, membre de Girona Acull. L’acte va estar moderat per la periodista Maria Garcia.

“La població global de desplaçats forçats, va augmentar en 2,3 milions l’any 2018. A finals d’any, 70,8 milions de persones es van veure desplaçades degut a la persecució, els conflictes, la violència o les violacions de drets humans. Com a resultat, els seus nombres globals, es situen de nou en una xifra record.” Font: www.acnur.org

Us deixem algunes de les imatges del fragment d’Exsilium.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre