El pa nostre de cada dia

El 27 de març és el Dia Internacional del Teatre (DIT). Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’Institut Internacional del Teatre (ITI).

A El Galliner no volem ser menys i cada any, als voltants d’aquesta data, fem infinitat d’accions teatrals al carrer.

Enguany, el 27 de març s’escau en Setmana Santa i a El Galliner traslladem les celebracions a la setmana del 19 al 24 de març, que clourem, com cada any, amb un acte central, que inclou la lectura del manifest i una gran acció teatral col·lectiva:

El pa nostre de cada dia

Dissabte, 24 de març. 12 h. Plaça Independència (Girona)

A bona fam, no hi ha pa dur // A la casa on es treballa, mai no hi falta pa ni palla
A la gent del treball, dóna-li pa i all // Casa sense pa, fa de mal habitar
A pa de quinze dies, fam de tres setmanes // Bon pa i bon vi escurcen el camí

Treballar per guanyar-se el pa!!! Però per qui treballem? Per a què treballem? Ai, el pa! Una proposta teatral de carrer on treballarem de manera molt coral, a partir de la corporalitat i donant-nos espai pel joc. El cos serà el protagonista de la història. Crearem atmosferes sorprenents, contundents, pensades per impactar al públic.

Per fer-ho molt fàcil per a tothom només posem 2 requisits: ser major de 18 anys i assistir a l’únic assaig que farem (just el dia abans: divendres, 23 de març, de 19.15 a 22.45 h.).

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre