Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Producció teatral

Formació i orientació laboral (FOL)

Producció teatral dóna a l’estudiant les eines necessàries que li permetin desenvolupar-se en el mercat laboral i obtenir una visió panoràmica i sintètica de la situació actual de les Arts Escèniques a Catalunya.

Amb la realització d’un supòsit pràctic adquirirà competències bàsiques en el camp de la gestió i organització d’espectacles, fent especial èmfasi en la necessitat de desenvolupar aquestes tasques des d’un punt de vista professional.

Període:
2021/2022
Preu:
350€ (1 sol pagament)
130€ (3 pagaments) [descomptes]
Horari:
Divendres, de 09:00 a 12:00 h. del 17 de desembre a l'11 de març
Dimecres, de 13:00 a 15:00 h. del 6 d'abril a l'1 de juny
Calendari:
Del 17 de desembre al 01 de juny del 2022 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domicilació bancària, Protocol COVID, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, i de manera opcional Fitxa de càsting i foto de carnet de l’alumne. Aquests documents els podrá trovar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la página.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 21-22al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 21-22

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

En el cas que hi hagués algun tancament a l'Escola a causa de la situació viscuda per la pandèmia, les classes passarien a fer-se en format ONLINE.