A bit of Broadway

Els alumnes del nostre Taller de musicals  estrenen un supermusical!

Un espectacle de teatre musical protagonitzat per vint joves actors d’entre 12 i 19 anys i una gran orquestra de jazz. El reconegut dramaturg Joan Maria Segura i la directora Júlia Mora han creat un espectacle vibrant destinat al públic familiar i escolar que actualitza els èxits més sonats de l’època daurada del music hall. La música de l’espectacle també és interpretada en rigorós directe per joves estudiants.

A bit of Broadway és el musical educatiu de major format creat a l’Espai Català Transfronterer. Produït per l’Escola de Música Moderna de Girona, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Casa de la Música del Gironès; el Centre de Formació Teatral El Galliner; l’escola de dansa Nou Espiral; ETECAM; l’Escola Universitària ERAM i l’Escola Qstura, i el suport de l’Ajuntament de Girona, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona.

Vídeo promocional de l’estrena de l’espectacle:
Vimeo

A bit of Broadway és notícia a:
TV3
El Punt-Avui

Diari de Girona

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre