Trepitjant escenaris

Els alumnes de Teatre juvenil de l’Escola presenten els seus muntatges a Girona, Torroella de Montgrí, Manlleu i Blanes:

Teatre Continua la gira d’ A bit of Broadway

Els alumnes de Tallers de musicals aterren a l’Espai Ter (Torroella de Montgrí) amb A bit of Broadway. Si us vàreu perdre l’estrena al Teatre Municipal de Girona ara teniu una nova ocasió per veure aquesta espectacular producció de l’Escola de Música Moderna de Girona!

Diumenge, 13 de maig, a les 19 h.
Espai Ter (Torroella de Montgrí)
Venda d’entrades

Crit i Pessics de Broadway, al Pati Cultural de la Diputació de Girona

CRIT explica, a través de les paraules d’Antígona, la lluita per la justícia. Una justícia que està per damunt d’unes lleis concretes, els drets no escrits, no legislats, però inherents en la persona humana. Una reflexió sobre la desobediència davant la repressió.

Com cada any, coincidint amb Girona, temps de flors, la Diputació de Girona programa el festival Pati Cultural, on enguany els alumnes de Galls Shakespeare, dirigits per Clara Garcés, escenifiquen una versió lliure de l’Antígona de Sòfocles.

I no seran els únics: els alumnes del Taller de Musicals presenten Pessics de Broadway, una proposta en format de concert de vint veus, acompanyades al piano per Santi Escura i dirigides per Montserrat Cristau.

XXV Mostra de Teatre de Blanes

No hi entén de cor, de sexe ni raça ni de manera de pensar. Li és indiferent si al seu lloc hi havia algú altre, t’ho asseguro; actuarà igualment. Arriba i s’instal·la, sense o amb el teu consentiment. Un cop aquí, és millor que no li portis la contrària, creu-me, o serà pitjor. L’amor és així, indomable. Si ets adolescent, em sap greu dir-t’ho, però… és irreversible.

El Galliner és l’escola convidada de la XXV Mostra de Teatre d’instituts públics de les comarques de Girona, que tindrà lloc a Blanes del 16 al 18 de maig. Els alumnes de Galls Molière, dirigits per Marta Corral, presenten J & R, una versió lliure del Romeu i Julieta de William Shakespeare. La Mostra, que enguany arriba al quart de segle, aplega 23 centres participants d’arreu de la geografia gironina.

Divendres, 18 de maig, a les 18 h.
Teatre de Blanes
Entrada gratuïta

EMOTIO, a Manlleu Actua

Deu estudiants presenten el seu Treball de Recerca sobre les emocions bàsiques. Amb la complicitat del públic exposen què li passa al nostre organisme quan ens emocionem i ho mostren posant-se a la pell de diferents personatges que viuen situacions de Por, Ràbia, Alegria i Tristesa.

Després de presentar EMOTIO el passat 20 d’abril a Sant Gregori, en una sessió especial per als alumnes de l’Institut Vall de Llèmena que va tenir molt bona acollida, els alumnes de Joves Plus del curs anterior tornen a la càrrega en el marc de la mostra de teatre infantil i juvenil Manlleu Actua, impulsada pels Premis BBVA de Teatre.

Dissabte, 2 de juny, a les 12 h.
Teatre Casal de Gràcia
Entrada gratuïta

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre