Lo teu és pur teiatru

El Dia Internacional del Teatre (DIT), se celebra, cada any, el 27 de març. Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’ITI.

A El Galliner no volem ser menys i cada any, als voltants d’aquesta data, fem infinitat d’accions teatrals al carrer.

Enguany, el 27 de març s’escau en dilluns i a El Galliner celebrem el nostre dia durant tota la setmana prèvia, del 20 al 25 de març, una festa que clourem, com cada any, amb un acte central que inclou la lectura del manifest, a càrrec de la reconeguda pallassa Pepa Plana, i una gran acció teatral col·lectiva:

Lo teu és pur teiatru

Fas teatre en algun moment del teu dia a dia? Et poses la teva disfressa i te’n vas a treballar? Creus que la teva interpretació davant dels teus fills o pares és mereixedora d’un Òscar? Quan passeges pel carrer t’atures de tant en tant per veure si t’aplaudeixen? Llavors, lo teu és pur teiatru! Reconeguem el teatrero/a que portem dins perquè a cada plaça i a cada casa hi ha un escenari potencial.

Et convidem a ser-ne el protagonista. Una proposta oberta a persones de 0 a 99 anys: famílies, grups d’amics, estudiants de teatre i teatreros/es en general, amateurs i  professionals.

L’acte, que compta amb el suport de diferents col·lectius teatrals gironins, tindrà lloc el dissabte 25 de març a les 12 del migdia, en un recorregut itinerant que anirà del Pont de Pedra a la plaça Independència de Girona.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre