Espectacle Nusos – cia Atgàs

Cia Atgàs, és una companyia teatral formada pels alumnes de segon any del Cicle formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral d’El Galliner.

Ens agradaria que poguéssiu assistir a l’espectacle NUSOS, obra creada durant aquest curs escolar

SINOPSI: Un home que espera la seva cita però no arriba mai. Una dona farta d’esforçar-se per cridar l’atenció dels homes. Dues noies que ho donen tot per estar juntes. Una parella incomunicada per l’excés d’informació que prové dels seus telèfons mòbils…

Petites històries, fragments de les vides de diverses persones que es troben, es relacionen entre si i d’una manera o altra troben un lligam.

Relats de passió, d’amor, de gelosia i timidesa, un mostrari de situacions i vivències que encara que es troben emmarcades en un àmbit aparentment atemporal, certs comportaments i actituds que impregnen l’obra encara estan presents en la nostra manera de relacionar-nos avui dia.

Els diversos viatges dels personatges ens mostraran de diverses maneres i en diversos registres les problemàtiques que podem trobar avui en dia a les nostres relacions personals i com hem normalitzat conductes i afirmacions nocives que hem arrossegat durant molts anys.

FITXA TÈCNICA
Dramatúrgia: Xavier Durringer, fragments de l’obra Cròniques de nits senceres, de dies sencers
Direcció: Mireia Vallès
Intèrprets: Juan Bernal, Mariona Canadell, Pol Franch, Pol Gorgoll, Celena Griñó, Víctor López, Josep Massó, Oriol Mulero, Mireia Rosas, Clara Rubirola, Bruna Tomàs i Daniel Trujillo.
Fotografia: Tomàs Cullell
Tècnic de so i de llum: Toni Pujol
Banda sonora: Xevi Vallès
Producció: Companyia Atgàs, Centre de formació teatral El Galliner (Girona)

Les representacions son els dies 27 i 28 de maig a la Sala Planeta a les 20h.

Les entrades per a les funcions de Nusos es poden adquirir a la taquilla de la Sala La Planeta de forma anticipada o el mateix dia abans de la funció, també es poden adquirir online a la pàgina web de La Planeta. El preu de les entrades són de 10€, però amb el carnet de l’AGT o amb el carnet d’El Galliner es poden comprar les entrades a 8€, aquests descomptes es fan exclusivament a la taquilla.

Si desitgeu comprar l’entrada online teniu a mà altres descomptes com el carnet de Girona Cultura, el TR3SC o el Carnet Jove.

La pàgina web per comprar les entrades és la següent:
https://www.laplaneta.cat/ca/programacio/c/1205-nusos.html
Agraïments a la Sala la Planeta

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre