Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre per a nens

El teatre és una eina excel·lent per al desenvolupament personal i l’adquisició d’habilitats socials. Amb aquests cursos no es pretén només formar actors sinó també contribuir a la formació integral dels alumnes: coneixement d’un mateix, seguretat personal, capacitat d’observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat, creativitat, etc.

Amb un marcat esperit lúdic, el nostre treball parteix de la improvisació per comprendre (encara que sigui en un estadi molt elemental) les regles bàsiques del teatre. Ateses les edats dels alumnes a qui van adreçats aquests cursos, l’eina vehicular d’aprenentatge és el joc teatral.

A Teatre infantil dividim els alumnes en 2 franges d’edat:

  • Gallinetes (de 7 a 8 anys)
  • Pollastres (de 9 a 11 anys)
Període:
2020/2021
Preu:
42,50€ /mes [descomptes]
Calendari:
Del 21 de setembre al 19 de juny del 2021 [calendari escolar]
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola sovint per a possibles canvis.

Preinscripció avançada pel Curs 20-21 (alumnes actuals): del 29/06 al 05/07 (preinscripció on line). Accedeix al formulari mitjançant Gwido, clicant en aquest enllaç: GWIDO

A partir del 13 de juliol tornem a obrir les preinscripcions en els cursos que encara disposin de places lliures. Poseu-vos en contacte amb la Secretaria de l’Escola per correu electrònic a elgalliner@elgalliner.cat

Trobaràs tota la informació al respecte en el següent ENLLAÇ (Matrícules)

+info:

Horari:

  • Gallinetes: pots triar entre dilluns, dimarts, dimecres o dijous, sempre de 17.30 a 19.25 h.
  • Pollastres: pots triar entre dilluns, dimarts, dimecres, dijous o divendres (de 17.30 a 19.25 h.) o dissabte (de 10 a 12 h.)

Si fas més d'un curs de Teatre Infantil, el més econòmic et surt a meitat de preu.