servei / Càstings

Càstings

A les cartelleres d’El Galliner trobaràs tota la informació que ens arriba sobre cursos, convocatòries, càstings i espectacles. Probablement, també al nostre Instagram o, si ets alumne de l’escola, al nostre newsletter.
Si vols figurar al Fitxer de càsting només has d’omplir la fitxa que trobaràs a peu de pàgina (no acceptem fitxes sense foto) i lliurar-la a la Secretaria de l’Escola en el moment de la inscripció.

Formulari de contacte

Si ets alumne de l’escola


Servei adreçat a empreses, companyies o persones que necessiten espectacles o actors i figurants per als seus projectes.

El Galliner disposa d’un Fitxer de càsting, amb la foto i les dades de contacte dels alumnes de l’Escola. Per accedir-hi cal omplir el formulari del peu de pàgina i Iliurar-lo a la Secretaria de l’Escola quan vinguis a fer la consulta.

Paral·lelament, al vestíbul de l’Escola hi ha una cartellera reservada per a la Borsa de treball, on El Galliner penja puntualment totes les ofertes que li arriben. També pots fer-ho al nostre Facebook o Instagram, sempre i quan compleixis alguns requisits bàsics.

Per dubtes i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a elgalliner@elgalliner.cat o a secretaria@elgalliner.cat


Formulari de contacte

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte al més aviat possible

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre