Projecte Lectura en veu alta

Des de l’any 2014 El Galliner col·labora amb el Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Girona impartint un Taller de lectura en veu alta als alumnes de les escoles Font de la Pólvora, Vila-roja i Sagrada Família en el marc del Pla Comunitari Integrant Accions.

La lectura és considerada una eina primordial i bàsica per a l’aprenentatge i, a primària, constitueix un objectiu d’atenció preferent. L’escola potencia la lectura sistemàticament en totes les àrees i matèries del currículum al llarg de tota l’escolaritat per augmentar la competència comunicativa i lingüística, i el desenvolupament de l’hàbit lector, des de la convicció que un bon nivell lector afavoreix l’èxit escolar i una bona autorealització personal.

L’activitat, que es desenvolupa a les escoles, consisteix en focalitzar el treball en la millora de la fluïdesa lectora; és a dir, a la capacitat d’interpretar un text per comunicar-lo a un auditori.

El taller, impartit per Ovidi Llorente, engega a principis de febrer i es clourà per la diada de Sant Jordi amb una presentació pública de la feina feta.

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre