Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Vols dir que això és art?

Els alumnes del 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral i els socis i sòcies de l’Associació Gironina de Teatre van poder gaudir de la conferència, a càrrec de Luis Izquierdo – Mosso, sota el títol “Vols dir que això és art?”.

L’activitat s’engloba dins de l’assignatura que s’imparteix als estudis professionals: “l’Estètica de l’artista i la pràctica de l’actor” i que facilita la docent, actriu i sòcia de l’entitat: Marta Montiel.

Com sempre, interessantíssim i estimulant!!

Moltes gràcies al ponent i a tots els assistents!

 

Luis Izquierdo_Mosso (Sestao 1954), artista multimèdia. Ha treballat amb pintura, fotografia i vídeo. Ha fet servir tota mena de materials, incloent-hi peces cedides per la natura. Ha publicat textos a diverses revistes (Lápiz, Transversal, Rekarte, Papers d’Art, Zehar). Ha exhibit la seva obra en exposicions individuals en 23 ocasions des de 1977 a  Madrid, Bilbao, València, Figueres i algun altre lloc igual d’apassionant. Les expos col·lectives són moltes més, com és habitual. Alguns museus i institucions tenen la sort de tenir obra seva: Museu de l’Empordà, Atrium (Vitoria), Círculo de Bellas Artes (Madrid), Museo de Bellas Artes (Bilbao). Ha dirigit cursets sobre estètica fotogràfica, l’obra de Dalí, l’Art contemporani.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que n'acceptes l'ús. Veure la política de cookies.
Acceptar