L’Aula de Teatre de Banyoles s’enduu el Premi “Pep Mora” 2019

El passat dissabte, 16 de novembre, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura (Girona) es va fer el lliurament del Premi “Pep Mora” a la contribució a les arts escèniques a l’Aula de teatre de Banyoles: als fundadors i a l’equip actual.

Raymon Pujol, ex alumne i soci de l’Associació Gironina de Teatre; i Dolça Vilallonga, Presidenta de l’entitat, va ser els encarregats de conduir la cerimònia i d’entregar l’estatueta als guardonats.

El Jurat format per Clàudia Cedó, Carla Rovira, Pere Puig i Rosa Casas, ha volgut destacar amb aquest guardó “la vàlua al capdavant de la gestió docent de les arts escèniques, primer des d’una basant política i després continuant amb una labor social impulsant projectes que han potenciat la creació de nous públics a les Comarques Gironines”.

Van recollir el Premi: Miquel Cuenca (Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles), Joan Solana (exalcalde i membre fundador de l’Aula); Xicu Masó i Genís Casals (primer i actual coordinadors de l’Aula, respectivament) i Jordi Subirà (docent de l’Escola banyolina i soci de l’AGT).

Els alumnes d’El Galliner (Galls Ibsen i Pollastres F) van ser els encarregats d’amenitzar l’acte.

Durant l’Entrega també es va recordar l’actriu gironina Cristina Cervià anomenant una de les aules del Centre de formació teatral el Galliner amb el seu nom en honor al seu llegat a l’entitat i com a docent. Ivan Bustos, actor i ex alumne de l’Escola, va ser l’encarregat de l’anomenament.

Des de l’any 2013, l’Associació Gironina de Teatre, l’entitat que gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, atorga el Premi Pep Mora com un reconeixement a persones o entitats per la seva contribució al desenvolupament de les arts escèniques professionals a les comarques gironines.

Fotografia: Ona Vilar
Organitza: Associació Gironina de Teatre
Col·labora: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya.
Amb el suport de: Casa de Cultura de Girona

Activitats i tallers

Inscripcions

Perquè realitzar una nova inscripció per a començar o bé contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre el centre