Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Acting in English Pinter

Un curs online pensat perquè els alumnes de 12 a 14 anys guanyin fluïdesa en l’anglès parlat. El curs combinarà l’anglès i el català per aconseguir una immersió lingüística progressiva i adaptada al nivell d’anglès de cada grup i participant.

En aquest curs aprendrem conceptes bàsics com l’escolta, el moviment escènic i la improvisació, sempre des del joc i la llengua anglesa. Introduirem vocabulari rellevant a les activitats que es treballaran cada setmana, els alumnes milloraran les seves habilitats de “listening” escoltant a la professora i a als seus companys parlant en anglès, i practicarem l’expressió oral a través del diàleg.

Període:
2021/2022
Preu:
45€ /mes [descomptes]
Horari:
Dimecres, de 17:30 a 19:25 h.
Calendari:
Del 06 de octubre al 23 de febrer del 2022 [calendari escolar]
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domicilació bancària, Protocol COVID, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, i de manera opcional Fitxa de càsting i foto de carnet de l’alumne. Aquests documents els podrá trovar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la página.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 21-22al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 21-22

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.