Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

L’art d’explicar contes

Curs adreçat a tots aquells que creuen en la màgia i el poder dels contes. Per descobrir-los, interpretar-los i explicar-los. Per divertir, ensenyar, aprendre, gaudir i compartir.

Parlarem de la tradició oral i del missatge pedagògic dels contes. Aprendrem a utilitzar el cos i la veu com a eines de treball, a inventar nous contes o a adaptar-los, a transformar l’espai amb els elements mínims per crear un ambient de màgia. Serem narradors, oients, actors, mags, però, sobretot, serem nosaltres mateixos.

Cada sessió tindrà la seva part teòrica, però les classes seran bàsicament pràctiques, posant en comú les experiències del narrador professional amb els alumnes. Un viatge interactiu i dinàmic en 9 sessions.

Formulari de Preinscripcions
Període:
2019/2020
Preu:
125€ (1 sol pagament) [descomptes]
Horari:
Dimarts, de 20:00 a 22:00 h.
Calendari:
Del 03 de març al 05 de maig del 2020 [calendari escolar]
Matriculació:

La preinscripció continua oberta sempre i quan quedin places lliures: truqueu-nos (t. 972 20 58 84) en horari d’atenció al públic (de dl. a dv. de 17 a 20 h.).

+info:

Docent: David Planas

Curs reconegut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que n'acceptes l'ús. Veure la política de cookies.
Acceptar