Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Coaching teatre musical

Per a totes aquelles persones que volen perfeccionar els seus recursos dins l’àmbit del Teatre Musical. Tant si és per preparar càstings, perfeccionar peces musicals de les teves obres amateurs o professionals, com pel plaer de cantar i de seguir aprenent a través d’una pràctica guiada. Aquest és un curs avançat, es recomana tenir certa experiència prèvia.

Farem sobretot un treball individual i de parelles (duets), i això ens permetrà que cadascú pugui avançar al seu propi ritme, de manera personalitzada. També aprendrem de veure les rutes de treball dels companys! Si vols aprofundir i preparar-te unes bones escenes de teatre musical, et cal la tècnica de veu, un coneixement estilístic, interpretació per transmetre el text i l’emoció, unes decisions sobre la posada en escena, un treball minuciós sobre la direcció del text i de les accions físiques, una coreografia, un vestuari adequat, un training previ que et permeti contactar amb els teus recursos i donar el millor de tu…  T’acompanyo, t’hi apuntes?

Preu:
59€ /mes [descomptes]
Horari:
Dilluns, de 19:30 a 22:00 h.
Calendari:
Del 06 de febrer al 19 de juny del 2023 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més avall.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podràs trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 23-24al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 23-24

IMPORTANT
Et recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.