Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Descobreix el teu clown

“Fes un salt mortal i t’admiraran; fes malabars amb 7 pilotes i t’aplaudiran; vola per l’aire i t’envejaran. Fes-los riure i t’estimaran”.

Viatge a l’interior de cadascú, per trobar el plaer de fer riure, jugant, parodiant i fent dels problemes el més gran dels nostres èxits.

Aquest curs va dirigit a tothom que vulgui desenvolupar el propi humor, prendre consciència del seu propi pallasso i aprendre a utilitzar-lo per expressar les emocions i les sensacions d’una manera espontània, creativa i divertida.

Període:
2020/2021
Preu:
58€ /mes [descomptes]
Horari:
Dimarts, de 19:30 a 22:00 h.
Calendari:
Del 06 de octubre al 09 de febrer del 2021 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola sovint per a possibles canvis.

Preinscripció avançada pel Curs 20-21 (alumnes actuals): del 29/06 al 05/07 (preinscripció on line). Accedeix al formulari mitjançant Gwido, clicant en aquest enllaç: GWIDO

A partir del 13 de juliol tornem a obrir les preinscripcions en els cursos que encara disposin de places lliures. Poseu-vos en contacte amb la Secretaria de l’Escola per correu electrònic a elgalliner@elgalliner.cat

Trobaràs tota la informació al respecte en el següent ENLLAÇ (Matrícules)

+info:

Curs d’iniciació. No cal experiència prèvia.