Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre dansa

Per a tothom que tingui ganes de provar o aprofundir en el seu propi moviment des de la fusió dels llenguatges del teatre i la dansa. Treballem des del nivell de cadascú, i des d’aquí, iniciem un procés col·lectiu. No cal experiència prèvia.

Un curs per connectar amb el nostre propi moviment i experimentar amb les possibilitats expressives del nostre cos. Tècnicament treballarem aspectes fonamentals com la presència i l’escolta, la relació forma-contingut, els eixos cos-emoció-imaginació i moviment-veu-text, i ho farem a partir de tècniques d’improvisació i composició inspirades en Viewpoints i Action Theatre, i el treball d’autors/es com Pina Bausch, Peeping Tom o Guilherme Botelho.

Període:
2023/2024
Preu:
55€ /mes [descomptes]
Horari:
Dilluns, de 09:00 a 11:00 h. Anual
Dilluns, de 19:30 a 21:30 h. Quadrimestral (del 2 d'octubre al 12 de febrer de 2024)
Calendari:
Del 18 de setembre al 18 de juny del 2024 [calendari escolar]
Matriculació:

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més avall.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podràs trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 23-24al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 23-24

IMPORTANT
Et recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

No cal experiència prèvia.