Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Sent, mou, expressa

Adreçat a alumnes amb experiència o sense que vulguin trobar un espai on moure’s i entrar en el propi món emocional. Com a actor/iu t’ajudarà a millorar els teus recursos i com a persona t’ajudarà a enfortir-te des del teu centre.

Et presentem un espai de Moviment Lliure, on puguis expressar-te, actualitzar-te i ampliar la teva capacitat expressiva, aprofundint en el teu propi moviment i obtenint nous recursos.

Una primera part de la classe estarà orientada a l’esclafament, a l’expressió corporal, i a la investigació física, i una segona part dedicada a la dansa lliure, espontània i creativa del teu cos.

Et submergiràs en el teu imaginari, en el teu món emocional, en l’alegria i la vitalitat. En tot moment podràs autoregular la teva resistència, i marxaràs sentint la sana rendició de l’exercici físic. Un espai de llibertat: mou, sent i expressa!

 

Per a més informació entra en aquest enllaç: https://youtu.be/PgefK_tZtxg

Període:
2021/2022
Preu:
55€ /mes [descomptes]
Horari:
Dimarts, de 17:30 a 19:25 h.
Calendari:
Del 01 de febrer al 22 de juny del 2022 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domicilació bancària, Protocol COVID, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, i de manera opcional Fitxa de càsting i foto de carnet de l’alumne. Aquests documents els podrá trovar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la página.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 21-22al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 21-22

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

En el cas de situació de tancament per pandèmia les classes passarien a fer-se en format ONLINE