Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Lluita escènica

Caigudes, ensopegades , bufetades, cops de puny, puntades de peu, baralles divertides o dramàtiques, coreografies d’acció… Un curs per adquirir els coneixements bàsics de la lluita amb armes -i sense- per a teatre, cinema i televisió.

Desenvoluparàs les habilitats físiques i creatives per crear les teves pròpies coreografies de lluita escènica. I ho faràs a través d’exercicis que permetin actuar la violència escènica sense posar en risc la teva integritat física ni la dels companys Aprendràs a executar els moviments amb precisió, confiança i seguretat i, per descomptat, a interpretar escenes de lluita de forma creïble.

Període:
2022/2023
Preu:
200€ (1 sol pagament) [descomptes]
Horari:
Dimarts, de 11:00 a 14:00 h.
Calendari:
Del 13 de setembre al 29 de novembre del 2022 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària,  Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podrà trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 22-23al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 22-23

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

En el cas que hi hagués algun tancament a l'Escola a causa de la situació viscuda per la pandèmia, les classes passarien a fer-se en format ONLINE.