Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre +65 anys

Si tens 65 anys o més i sempre t’ha agradat fer teatre i no n’has fet mai o ho vols continuar fent, aquest és el teu curs!!!! No és necessària cap experiència prèvia, tan sols serà suficient tenir ganes d’endinsar-se en l’art de la interpretació.

Treballarem a partir del grup, posant èmfasi en la improvisació, l’expressió corporal i vocal, la relació amb l’espai i amb l’altre, el treball d’escenes i, finalment, dedicarem temps a l’adaptació i escenificació d’una obra de text que formi part del repertori clàssic o contemporani. L’objectiu és passar-ho bé mentre aprenem des de les possibilitats de cadascú.

Període:
2023/2024
Preu:
56€ /mes [descomptes]
Horari:
Dijous, de 10:00 a 12:30 h.
Calendari:
Del 05 de octubre al 20 de juny del 2024 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més avall.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podràs trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 23-24al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 23-24

IMPORTANT
Et recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.