Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Càmera en anglès

Treball d’interpretació davant la càmera, amb textos en llengua anglesa.

D’una banda es treballarà la dicció en anglès i, de l’altra, les diferents tècniques interpretatives davant la càmera: conèixer els diferents registres (comèdia i drama) i aprendre a ajustar la seva interpretació en funció de si és cinema, seatcome, culebrot…

També es treballaran les eines tècniques que s’utilitzen en un rodatge com ara les marques, els diferents plànols, posicions, enfoc, muntatge…

Període:
2022/2023
Preu:
350€ (1 sol pagament)
130€ (3 pagaments) [descomptes]
Horari:
Dimecres, de 11:00 a 15:00 h.
Calendari:
Del 30 de novembre al 12 de abril del 2023 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix.
2- En el moment de la inscripció hauràs d’adjuntar els documents: Ordre de domiciliació bancària, Autoritzacions, Comprovant del pagament de matrícula, foto de carnet de l’alumne i de manera opcional Fitxa de càsting. Aquests documents els podrà trobar a la nostra web en l’apartat de matrícules, al final de la pàgina.

Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat (aquest any el pas ha variat una mica respecte els altres anys).

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 22-23al núm: ES31 0081 0086 0800 0246 3152 (Banc de Sabadell)

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 22-23

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.

+info:

Cal acreditar formació i/o experiència. Abans de fer la preinscripció contacteu amb nosaltres (elgalliner@elgalliner.cat)

En el cas que hi hagués algun tancament a l'Escola a causa de la situació viscuda per la pandèmia, les classes passarien a fer-se en format ONLINE.