Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre terapèutic

Aquest curs està pensat per a tota persona interessada en la dimensió terapèutica del teatre, tant per vivenciar-la en primera persona com un recurs per aplicar professionalment. Coneixerem, a través del joc teatral, alguns conceptes bàsics de la psicologia humanista de la Gestalt, com la Presència (viure aquí i ara i entrar en Contacte amb l’experiència) i la Consciència (adonar-te de nous aspectes de tu)

“El teatre és la meva teràpia!” Sovint sentim del nostre alumnat…

El teatre té molts ingredients que fan que resulti terapèutic i una eina de transformació i benestar: el joc, l’espai de trobada profunda amb l’altre, la complicitat del grup, l’expressió de tota mena d’emocions, la pràctica de la presència i el sortir de la nostra habitual estructura de personalitat per uns instants de llibertat… I finalment, donar un espai de recollida de l’experiència, des de la mirada gestàltica, per elaborar tot allò de què t’has adonat i has descobert de tu mateix@ gràcies a un personatge. Molt més que teatre!

Preu:
56€ /mes [descomptes]
Horari:
Dijous, de 19:30 a 22:00 h.
Calendari:
Del 02 de febrer al 15 de juny del 2023 [calendari escolar]
Professors:
Matriculació:

Avís important
En la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 els calendaris, ratios i altres informacions previstes en aquesta normativa es poden veure alterats. Consulteu la pàgina web i les xarxes socials de l’escola per a possibles canvis.

Per inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos, amb places disponibles:

1- Omple el FORMULARI que trobaràs més abaix. Si et deixa escollir l’oferta desitjada:
2- Envia el justificant del PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (35€) a secretaria@elgalliner.cat

Pagament per transferència bancària indicant: NOM I COGNOMS DE L’ALUMNE/A + MATRÍCULA 22-23al núm: ES30 0081 0086 0600 0107 1512 (Banc de Sabadell).

** El mateix formulari dona l’opció d’inscriure’s a llista d’espera en els grups on no quedin places.

Per ampliar la informació sobre les matriculacions, podeu consultar l’apartat MATRÍCULES.

INSCRIU-TE EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: PREINSCRIPCIÓ CURS 22-23

IMPORTANT
Us recordem que el pagament de la matrícula no garanteix que el grup tiri endavant; si en algun curs/grup no s’ocupa el mínim de places establert, aquest es pot anul·lar sense garantir plaça en un altre curs de característiques similars o iguals.