Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Glam Tour

XVI Trobada d’Escoles de teatre de Catalunya

Cada any, El Galliner i les aules de teatre de Lleida i Mataró organitzen el GLAM Tour: un grup d’alumnes de cada escola es troba un cop (cada any en una seu diferent), durant tot un cap de setmana, per fer un treball de creació col·lectiva a partir d’un tema o d’una obra de teatre predeterminada. El darrer dia presenten, en públic, els resultats del treball fet.

Enguany, la quinzena edició tindrà lloc a Girona, del 28 de febrer a l’1 de març. Els participants crearan, en un temps rècord, tres muntatges teatrals breus, a partir d’un eix temàtic comú, i els mostraran a l’Auditori del C.C. La Mercè (Girona).

Calendari:
Del 28 de febrer al 01 de març del 2019 [calendari escolar]
+info:

Preu a determinar.

Activitat adreçada als alumnes dels cursos de Teatre juvenil d'entre 15 i 18 anys.

Places limitades. Per preinscriure’s a l’activitat n’hi ha prou amb que els tutors de l’alumne enviïn un correu electrònic a elgalliner@elgalliner.cat indicant la voluntat de participar al GLAM Tour. Data límit: 17 de febrer de 2019.

Si un cop acabat el període de preinscripció la demanda supera l’oferta (16 places) es farà una tria a partir de l’expedient acadèmic de l’alumne/a i, en darrera instància, per sorteig. Oportunament informarem a tots els alumnes preinscrits.

Organitza: Aula de Teatre de Lleida amb la col·laboració de l' Aula de Teatre de Mataró i el Centre de formació teatral El Galliner.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que n'acceptes l'ús. Veure la política de cookies.
Acceptar