Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Interpretar amb la qualitat

Interpretar amb la qualitat

Taller de creació contemporània per a actors, directors i dramaturgs


"El teatre contemporani és la base del meu treball. Parlar amb els meus companys de professió, treballar per explicar històries amb la mirada d’avui, d’aquí, d’ara. I explicar-les a gent d’avui, aquí, ara.

Un curs adreçat a directors, autors i actors professionals que treballaran, en equips, en la creació d’un text en un breu espai de temps. També es plantejaran improvisacions en base a les inquietuds dels propis participants per produir l’obra.

La peça es desenvoluparà a partir d’allò que Andrés Lima anomena la qualitat, conjunció d’allò “essencial” que es proposa en un text i allò “personal” que proposarà als actors.


Més informació

 • Professors: Andrés Lima (Madrid, 1961) és actor de teatre i televisió a més de director teatral (cofundador d'Animalario). Com a actor, ha intervingut a pel·lícules como Goya’s ghost de Milos Forman, El viaje de Carol de Imanol Uribe, Juana la Loca de Vicente Aranda o Los lunes al sol de Fernando León, entre d’altres. Va ser protagonista durant tres temporades a la sèrie de televisió Policías. En el teatre, a banda de la seva feina com a actor, com a director i autor ha treballat a ¡Ay, Carmela!, Las alegres comadres de Windsor, Blakbird, Bonheur?, El mal de la juventud, Estriptis, La noche y la palabra, Los Openhart, El graduado...

  En els anys 90, va fundar la companyia Riesgo on va escriure i dirigir diversos muntatges, entre els quals destaquen Una noche italiana y Las Siamesas de Puerto. El 2005 va rebre el Premio Nacional de Teatro amb la seva companyia Animalario. Del 2005 al 2009, va rebre consecutivament quatre premis Max com a millor director. Amb Animalario ha dirigit, entre d’altres: El montaplatos, Penumbra, Urtain, Tito Andrónico, Argelino, Marat-Sade, Hamelin, Alejandro y Ana, Pornografía barata i Últimas palabras de Copito de Nieve
 • Calendari: 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2014, de 10 a 15 h. (30 h.)
 • Preu: 300 € (soci AGT: 180 €)
  Oients: 150 € (soci AGT: 90 €)
 • +info: Interessats/des, cal que feu arribar el vostre CV abans de l’1 d’octubre de 2014 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.