Logo
Print this page

Plou sobre mullat (acció teatral col·lectiva)

Convocatòria. Acte central del DIT 2019 - El Galliner Fotografia: Istock

El 27 de març és el Dia Internacional del Teatre (DIT). Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’Institut Internacional del Teatre (ITI).

A Girona...també! A El Galliner fem infinitat d'accions teatrals al carrer durant tota la setmana i el darrer dia  convidem a tothom i fem festa grossa, amb la lectura del manifest i una gran acció teatral col·lectiva:

PLOU SOBRE MULLAT

Quan no para de ploure i es fa difícil avançar,
quan sembla que estiguem destinats a ensopegar
una i altra vegada amb la mateixa pedra...
un petit gest ens pot fer sortir de la mala ratxa.

Dissabte, 30 de març. 12 h. Plaça Independència (Girona)

Una proposta coral i molt corporal. A partir del joc i el treball amb l’imaginari investigarem formes, figures i accions físiques que ens permetin crear una peça visual i atractiva pel públic.

I aquí és on volíem anar a parar: quan diem acció teatral col·lectiva vol dir que volem ser molts fent-ho! Per això et convidem a ser-ne el protagonista.

Per fer-ho molt fàcil per a tothom només posem 2 requisits: ser major de 18 anys i assistir a l’únic assaig que farem (just 2 dies abans: dijous, 28 de març, de 19.15 a 22.45 h.).

Més informació

© Tots els drets reservats Centre de formació teatral El Galliner 2014-18 | Nota legal | Protecció de dades | Cookies | Mapa Web | TUMÀS