Opcions
  • Recorda-m'ho més tard
  • Recorda-m'ho en la següent visita
  • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Clàudia Cedó, nominada als Premis Butaca 2015

Clàudia Cedó, nominada als Premis Butaca 2015
Clàudia Cedó, exalumna d’El Galliner, ha estat nominada als premis Butaca en les categories de Text teatral i Millor espectacle de butxaca per Tortugues, un espectacle del qual també n’és directora i que es va poder veure a la sala Flyhard de Barcelona fa uns mesos. A l’equip de Tortugues hi trobem 2 gironins més: Andrea Zayas (Audiovisuals), també exalumna, i Lluís Rovirola (Il·luminació i So).

L’empenta de Cedó, col·laboradora i professora de l’Escola, també arriba a Temporada Alta i per partida doble: d’una banda és una de les dramaturgues convidades al V Torneig de dramatúrgia catalana; de l’altra, és la directora i dramaturga d’ Et planto, la darrera producció de la companyia banyolina El vol del pollastre.

Però, tornant als Butaca, també volem felicitar un altre exalumne de l’Escola, Albert Prat, actor i ajudant de direcció a El llarg dinar de Nadal, obra finalista a Millor espectacle de butxaca.

La presència de gironins nominats, però, no acaba aquí. Afegim-hi: 
  • Il·luminació: August Viladomat (Incerta glòria) i Xavier Albertí (Terra baixa)
  • Vestuari: Ricard Prat (La gavina)
  • Composició musical: Sílvia Pérez Cruz (Terra baixa)
  • Actor de musical: Albert Mora (A la burgesa)
Els Premis Butaca de Teatre de Catalunya arriben enguany a la 21a edició, amb 30 produccions i 80 professionals nominats, repartits en 19 categories.

El Rei Lear i El curiós incident del gos a mitjanit, ambdós muntatges del Teatre Lliure, amb vuit nominacions, lideren el rànquing. Per sota, trobem L’art de la comèdia (TNC),  amb sis nominacions,  Una giornata particolare (La Perla 29), amb cinc, i La partida (Teatre Romea/Grec’14), amb quatre nominacions.

Els premis es concedeixen per votació popular. Si hi voleu participar podeu fer-ho a la web www.premisbutaca.cat fins al 16 de novembre.

La gala de lliurament dels guardons, que cada any reuneix a la majoria de professionals del sector, se celebrarà al Teatre Principal de Barcelona el dilluns 23 de novembre.

Molta sort a tots i, en especial –ja ens perdonareu pel favoritisme- als nominats que un dia van passar per les aules d’ El Galliner.
Tornar a dalt

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.