Opcions
  • Recorda-m'ho més tard
  • Recorda-m'ho en la següent visita
  • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Clàudia Cedó fa el doblet

Foto: ACN
Clàudia Cedó, exalumna d’El Galliner, ha estat la guanyadora del V Torneig de Dramatúrgia Catalana del festival Temporada Alta d’enguany.

El passat 30 de novembre, a la Sala La Planeta, va tenir lloc la final més ajustada de la història, que enfrontava la Clàudia amb un actor contrastat com Ramon Madaula,  que tot just aquest abril va debutar a la Sala Atrium de Barcelona com a dramaturg i director.

Per només tres vots, D.N.I., una comèdia romàntica amb final feliç, es va imposar a L’electe, la proposta de Madaula. Abans havien caigut, en les eliminatòries prèvies, dramaturgs com Gemma Brió, Estel Solé, Cristina Genebat, Sergi Pompermayer, Aleix Aguilà i Alberto Ramos, que no podran gaudir del premi: un sopar a El Celler de Can Roca.

En aquesta final els autors van comptar amb un repartiment de luxe format per Laura Aubert i Pol López (D.N.I.) i Ivan Benet i Jordi Boixaderas (L’electe).

Una setmana abans, Cedó havia estat la guanyadora del premi Butaca al millor Text teatral per Tortugues, superant dramaturgs com Jordi Casanovas, Ivan Morales, Victoria Spunzberg, Nao Albet i Marcel Borràs.

En aquesta 21a edició, Ruta 40, la companyia d’Albert Prat, també exalumne de l’Escola, fou premiada amb el guardó de Millor espectacle de butxaca per El llarg dinar de Nadal.

Tornar a dalt

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.