Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

El clown a la pista

El clown a la pista

Curs avançat de clown 

Trobar el teu pallasso és una qüestió. Una altra és saber què fer… 

Allò que anomenem quarta paret no existeix a la pista ni als diferents espais escènics on s’hi deixa caure un clown. Ell està en contacte directe i permanent amb el públic per atrapar un somriure.

Treballarem les bases teatrals del clown i la recerca sobre com ser efectius davant el públic i, a la vegada, la claredat en els gestos, en les accions i en la projecció emocional que permet al clown connectar amb l’audiència.

Els jocs i la improvisació, individual i col·lectiva, ens serviran per despertar la creativitat. I és aquí on trobarem la presència escènica, les pauses, els ritmes, l’escolta, el pretext, la complicitat amb el joc, amb el company i amb el públic.

Cadascú ha de descobrir i alimentar la seva pròpia recerca. El personatge evolucionarà a mida que l’alumne li trobi sentit i s’apropi, des d’un mateix, cap al seu propi clown, un clown que anirà descobrint a través de la reacció dels altres (el públic).

Veuràs com d’aquests jocs poden sorgir diferents estils clownescos, però, abans, aconsegueix riure’t de tu mateix i sigues sincer amb allò que sents i allò que fas.

Més informació

 • Matricula:

  Envieu un correu amb el vostre CV actualitzat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Admissió per ordre d’inscripcions (un cop realitzat l’ingrés). Places limitades.

 • Professors:

  Antón Valen s’ha format amb Jacques Lecoq, Norman Taylor, Philippe Gaulier, Pierre Byland, Michel Dallaire, Antonio Fava, Ángela de Castro, Ramón Albistur, Carlo Colombaioni i Théâtre de Complicite, entre altres.
  De 1993 a 2002 exerceix de professor d’interpretació gestual i clown a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Múrcia. El darrer any, Slava Polunin l’escull per treballar com a clown a Alegria (Cirque du Soleil) en una gira mundial de 5 anys (2002-2007). Amb la companyia quebequesa crea i dirigeix els números de clown de La Nouba i és el protagonista de Kurios (2014-2017).
  Valen assessora en rutina còmica a diferents companyies teatrals i de clown, teatre de carrer i commedia dell’arte. Imparteix cursos de clown i tècnica actoral arreu del món.

 • Horari:

  De 10 a 14 h.

 • Calendari:

  Del 30 de març al 2 d’abril de 2018.

 • Preu:

  210 € (120 € per a socis de l’AGT, AADPC, APCC i alumnes d'El Galliner i l’Aula de Teatre de Figueres).

 • +info:

  El curs tindrà lloc a Figueres en el marc del Festival Còmic.
  Organitza: Associació Gironina de Teatre i Festival Còmic de Figueres amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

   

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.