Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Crea un personatge còmic

Crea un personatge còmic Foto: Cia. Pere Hosta

Un curs perquè creïs un personatge còmic, personal i intransferible, a partir del teu propi humor i l’observació de la realitat quotidiana.

Recomanat per a alumnes amb un mínim d’experiència o formació en el camp del clown.

Partint del clown teatral, trencarem estereotips i buscarem la comicitat, experimentant amb el nostre cos i els seus límits. Un estudi de camp del comportament humà i el seu entorn basat en l’humor.

A través del joc teatral i la improvisació ens situarem en accions reals estirades a l’extrem del surrealisme i l’humor. Fusionarem els nostres moviments amb els d’algú que ens imaginem o algú real -o fins i tot algun animal- en base al clown i al tempo teatral.

  FORMULARI DE PREINSCRIPCIONS 

Si estàs a punt de fer algun dels cursos de Teatre i humor (Descobreix el teu clown, Humor gestual, La imprescindible inutilitat del joc , Teatre còmic o Crea un personatge còmic) o ja n’has fet algun/s, això t’interessa:

El Galliner expedeix el diploma Grand slam de Teatre i humor a tots els alumnes que completin 200 h. de formació. Un recorregut formatiu per arribar a ser un mestre de l’humor, de la mà d’un equip docent excepcional.

Més informació

 • Matricula:

  Del 9 de juliol de 2018 fins a 10 dies naturals abans de l’inici del curs. Passat el termini, la preinscripció continua oberta sempre i quan quedin places lliures: truqueu-nos (t. 972 20 58 84) en horari d’atenció al públic (de dl. a dv. de 17 a 21 h.).
  Agost: tancat per vacances. Formulari de preinscripció no operatiu.

 • Periode lectiu: 2018 / 2019
 • Professors:
  Pere Hosta, pallasso i professor de teatre, amb quatre espectacles unipersonals amb la seva pròpia companyia de teatre d'humor. Aporta una línia de treball artesana i contemporània, encetada per mestres com J.Deschamps, P.Gaullier o M.Dellaire, en el terreny del pallasso dins el teatre, que es complementa amb referents cinematogràfics com Jacques Tati o Rowan Atkinson. Prenent com a base l’univers del clown i la comicitat, crea espectacles on tothom s’hi veu reflectit. Es tracta, en definitiva, de riure’s d’un mateix. Els seus personatges, entranyables, purs, innocents i rabiosament contemporanis, aporten un discurs nou i profund sobre les coses.
 • Horari:

  Dijous, de 19.30 a 22.45 h.

 • Calendari:

  De l'1 d'octubre al 16 de febrer [calendari escolar]

 • Preu:

  57 € / mes [descomptes]

 • +info:

  Curs reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.