Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Octubre

Octubre imatge de catmemoria.cat

El Galliner proposa un procés de creació teatral basat en diferents experiències reals al voltant dels fets de l’1 d’octubre de 2017, data emblemàtica que ha marcat un abans i un després en el context social i polític del nostre país. En aquest cas, doncs, no es tracta d’un curs pedagògic convencional, sinó d’un procés de creació col·lectiva obert a totes aquelles persones que se sentin interpel·lades per la temàtica i en vulguin formar part. L’experiència teatral prèvia no és indispensable.

La metodologia que emprarem serà la pròpia del Teatre Verbatim o teatre paraula a paraula, una tipologia de teatre documental en el que les dramatúrgies es construeixen a partir de la transcripció literal dels diferents testimonis (de manera que el punt de vista resultant és coral i divers).

Després de realitzar un treball de cohesió grupal previ, s’entrevistarà a cada participant de manera individualitzada, seguint una sèrie de preguntes que seran comunes a tothom. Posteriorment, aquest material se seleccionarà i s’estructurarà fins a obtenir-ne una dramatúrgia que ens servirà de base per a la posada en escena. La idea és fer-ne una presentació pública, en la que els participants es representaran a sí mateixos i les seves pròpies opinions.

Aquesta proposta pretén obrir espais de debat i de reflexió col·lectiva sobre un tema del que, efectivament, se n’ha parlat molt i ha fet vessar rius de tinta en els mitjans informatius i les xarxes socials, però del que encara creiem necessari parlar-ne en format d’àgora, és a dir, a través d’espais de participació ciutadana en el que les persones se sentin convidades a expressar els seus punts de vista, dubtes i inquietuds personals.

    FORMULARI DE PREINSCRIPCIONS 

Més informació

 • Matricula:

  Del 9 de juliol de 2018 fins a 10 dies naturals abans de l’inici del curs. Passat el termini, la preinscripció continua oberta sempre i quan quedin places lliures: truqueu-nos (t. 972 20 58 84) en horari d’atenció al públic (de dl. a dv. de 17 a 21 h.). 
  Agost: tancat per vacances. Formulari de preinscripció no operatiu.

 • Periode lectiu: 2018 / 2019
 • Professors:

  Ferran Joanmiquel és autor i director teatral. Té una llarga experiència com a professor de teatre en diferents contextos socials i educatius, així com utilitzant mètodes propis de l’anomenat Teatre Social.

 • Horari:

  Dimecres, de 19.30 a 22.45 h.

 • Calendari:

  6, 13, 20 i 27 de febrer, 6, 13, 20 i 27 de març, 3, 10 i 24 d’abril, 8, 15, 22 de maig i dimarts 21 de maig [calendari escolar]

 • Preu:

  57 € / mes. 4 mensualitats [descomptes]

 • +info:

  Un projecte amb el suport d' Òmnium Cultural 

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.