Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre de carrer

Teatre de carrer El Galliner

Un curs per a persones amb esperit crític i coses a dir de la mà d’un especialista, Pere Hosta. El teatre de carrer està lligat a la celebració i al compromís, a la llibertat i a la reivindicació de l’espai públic des de la creació, a la democratització de l’accés a la cultura.

Una proposta per desenvolupar les tècniques teatrals necessàries per interpretar en un espai molt diferent a l’escenari: l’espai urbà. A través del joc i les pautes del professor es posaran en pràctica diferents accions teatrals de carrer i modalitats: itinerants, fixes, animacions, instal·lacions, site-específic,…

L’objectiu és la creació. El curs es desenvolupa en un espai lliure d’etiquetes i prejudicis on les potencialitats de cadascú son explorades per a fer créixer el grup i la creació col∙lectiva.

Més informació

 • Periode lectiu: 2017 / 2018
 • Professors:

  Pere Hosta, pallasso i professor de teatre, amb quatre espectacles unipersonals amb la seva pròpia companyia de teatre d'humor. Aporta una línia de treball artesana i contemporània, encetada per mestres com J.Deschamps, P.Gaullier o M.Dellaire, en el terreny del pallasso dins el teatre, que es complementa amb referents cinematogràfics com Jacques Tati o Rowan Atkinson. Prenent com a base l’univers del clown i la comicitat, crea espectacles on tothom s’hi veu reflectit. Es tracta, en definitiva, de riure’s d’un mateix. Els seus personatges, entranyables, purs, innocents i rabiosament contemporanis, aporten un discurs nou i profund sobre les coses.

 • Horari:

  Dijous, de 19.30 a 22.45 h.

 • Calendari:

  De l'1 de març al 21 de juny de 2018 [calendari escolar]

 • Preu:

  57 € / mes [descomptes]

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.