Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Teatre de carrer

Teatre de carrer El Galliner

Cada vegada que veiem accions quotidianes les podem transformar en accions teatrals. Cada mirada d’un vianant pot ser la mirada d’un espectador. Cada carrer és un escenari.
 
Un curs basat en la creació i l’experimentació de les accions teatrals al carrer. Per saber com intervenir el carrer amb les nostres idees, com portar a terme els nostres pensaments i fer-los públics en un marc i escenari compartit amb la vida diària.

Teatralitzar les nostres propostes i fer del carrer un espai on poder dir i comunicar. Observar i experimentar racons i places  quotidianes i transformar-los en llocs curiosos que quedin en el record de l’espectador.

Veurem diferents interpretacions d’art teatral al carrer (itinerant, fixes, animacions, instal·lacions, site-específic) i, a través del joc i de l'experiència del docent, les portarem a la pràctica.

L’objectiu és la creació. El joc i l’experimentació. Tenim un carrer per observar, experimentar, intervenir, transformar i... crear.

 

 

Més informació

 • Periode lectiu: 2017 / 2018
 • Professors:

  Pere Hosta, pallasso i professor de teatre, amb quatre espectacles unipersonals amb la seva pròpia companyia de teatre d'humor. Aporta una línia de treball artesana i contemporània, encetada per mestres com J.Deschamps, P.Gaullier o M.Dellaire, en el terreny del pallasso dins el teatre, que es complementa amb referents cinematogràfics com Jacques Tati o Rowan Atkinson. Prenent com a base l’univers del clown i la comicitat, crea espectacles on tothom s’hi veu reflectit. Es tracta, en definitiva, de riure’s d’un mateix. Els seus personatges, entranyables, purs, innocents i rabiosament contemporanis, aporten un discurs nou i profund sobre les coses.

 • Horari:

  Dijous, de 19.30 a 22.45 h.

 • Calendari:

  De l'1 de març al 21 de juny de 2018 [calendari escolar]

 • Preu:

  57 € / mes [descomptes]

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.