Logo
Print this page

Llumijoc

Llumijoc. Jardí Artístic Colaix taller llumijoc. Jardí Artístic

Jardí artístic us convida a Llumijoc, una activitat sensorial per a tota la família, de la mà de la companyia Clardelluna:

LLumijoc
Dissabte, 30 de març, a les 11 h. i les 12.15 h.
La Pineda (Sant Gregori)

Llumijoc és un conjunt d' instal·lacions pensades per als infants des de la pedagogia de la llum. Es basen en l'aprenentatge a través del joc amb la llum, com a estímul sensorial. Un escenari propici perquè els nens i les nenes centrin la seva atenció, posin en alerta els seus sentits i aprenguin per ells mateixos.

Cada instal·lació està relacionada amb una estació de l'any. A l'estiu entrarem dins de l'aquàrium fluorescent ple de corall i peixos de colors i a l'hivern podrem pintar la taula de llum de l'hivernacle i els seus flocs de neu. Passejarem pel jardí dels colors, on descobrirem la primavera, i, a l'espai de la tardor, jugarem amb l'arbre de llum al retroprojector amb titelles translúcides d'animals.

Els infants i els acompanyants podeu interactuar lliurement per les diferents instal·lacions i explorar diferents tipus de luminescència. I, després podeu passar per l’Espai titella, un taller per crear la vostra titella d'ombres, llum i fluorescència. Un cop la tingueu feta, podreu jugar i fer volar la vostra imaginació per les instal·lacions de Llumijoc.

Més informació

© Tots els drets reservats Centre de formació teatral El Galliner 2014-18 | Nota legal | Protecció de dades | Cookies | Mapa Web | TUMÀS