Opcions
  • Recorda-m'ho més tard
  • Recorda-m'ho en la següent visita
  • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

FITAG

El Galliner al FITAG Foto: Narcis Margall (Multifotos)

Cada any, l’Escola participa al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) presentant cinc de les millors propostes de Distrets (muntatges breus creats pels alumnes) d’aquest curs.

Durant quatre dies, els alumnes, que han polit l’espectacle amb l’ajut dels professors d’El Galliner, representen diàriament el seu espectacle a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.

ESPAI GALLINER
Del 28 al 31 d’agost de 2019, de 19 a 20.30 h.
Auditori Viader (Casa de Cultura de Girona)

** Entrada gratuïta. Aforament limitat

Graella d’actuacions

1.    Tot depèn de tu
2.    Tot esperant Àlex
3.    Vivim al límit
4.    Irmgard Stiegelmayer
5.    Sant Beethoven del Montseny


Tot depèn de tu


Sinopsi: No puc. No vull. Ara no... La foscor torna a ser aquí. La foscor m’envolta, m’envaeix. Vull que s’acabi. Vull llum, encara que sigui només un instant. Necessito respirar. Alguna cosa m’ho impedeix. Una veu que no calla. Tots hem sentit aquesta veu. A tots ens ha frenat. Però la batalla no està perduda. Qui guanyarà?

Intèrprets: Mariona Canadell i Mireia Rosas // Assessoria: Mireia Vallès


Tot esperant Àlex


Sinopsi: L'Àlex ha crescut als nostres ulls: la seva infància i adolescència han estat un camí vital per a nosaltres, però... en el fons tots ens sentim com el/la propi/a Àlex; confusos, il·lusionats i, sobretot, reprimits. El procés de creixement d'un petit artista nascut de les experiències de cada un dels mateixos creadors. Un petit tastet del que pot ser per a nosaltres el món.

Intèrprets:  Pol Franch, Pau Pericot, Laura Prats, Jaume Roger, Guillem Roman i Júlia Sánchez-Ossorio // Assessoria: Neus Elfa


Vivim al límit


Sinopsi: 3 amics, en Pérez, en Martí i en Biel, intentaran salvar Ràdio Gallinetes, una petita emissora local que està perdent audiència. Per fer-ho crearan una ràdio novel·la per enganxar els oients. A partir d’aquí apareixeran un seguit de fets inesperats on la realitat es fusionarà amb la ficció.

Intèrprets: Arnau Boix, Jordi Manyà i Josep Masó // Assessoria: Marcel Tomàs


Irmgard Stiegelmayer


Sinopsi: Una recepcionista, amb quelcom estrany però familiar, comença a fer passar gent a una sala d’espera. Cada un és més singular que l’anterior. Sembla que van tots a la seva però no tardarem gaire en esbrinar que tots tenen alguna cosa en comú.

Intèrprets:  Rosa Maria Anadón, Salvador Chavero, Verena Kuenzel, Iban Francisco Martinez i  Stefania Minuto // Assessoria: Pere Hosta


Sant Beethoven del Montseny


Sinopsi: Una alcaldessa, un carnisser, la seva dona infidel, una mare soltera i la seva filla adolescent, dues bolleres, la macarra de barri, l’hostalera tafanera… viuen en un poble on tothom canta a tothora. Fins que  arriba un desconegut que no sap cantar, posant en perill la tranquil·litat de la comunitat.

Intèrprets:
Xènia Aymerich, Emma Gómez, Laura Irina, Maria Luque, Agnès Marco, Pau Roca, Àlex Rosselló, Èlia Suy, Júlia Vintcens i Jaume Viñas // Assessoria: Núria Borràs

Descarrega't el programa de mà en el següent ENLLAÇ.

Més informació

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.