Opcions
  • Recorda-m'ho més tard
  • Recorda-m'ho en la següent visita
  • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

FITAG

El Galliner al FITAG Foto: Narcis Margall (Multifotos)

Cada any, l’Escola participa al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) presentant cinc de les millors propostes de Distrets (muntatges breus creats pels alumnes) d’aquest curs.

Durant quatre dies, els alumnes, que han polit l’espectacle amb l’ajut dels professors d’El Galliner, representen diàriament el seu espectacle a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.

Enguany podreu veure...

GRAELLA D'ACTUACIONS

Del 29 d'agost a l'1 de setembre de 2018, de 19 a 20.30 h.

Em(prenyades) (10 min.)

Sinopsi: I si la teva xicota s’hagués quedat prenyada? I si la criatura no fos teva? I si, en realitat,l’haguessis deixat prenyada... però no a ella, sinó a una altra? Qui és l’infidel, ara? I si ho fossin tots dos? Però... qui són els altres dos? Qui és pare i mare de qui? Qui és fillde qui? A més de prenyades, estan molt emprenyades. I ells, també.

Intèrprets: Elena Ametller, Àlex Castro, Laura Prats i Pol Romans // Assessoria: Sílvia Escuder

Dues taronges i mitja (20 min.)Sinopsi: Anar vestit com el que seu al costat desperta curiositat, si, però no agrada. Pocs cops destaquem per les nostres virtuts. Quasi sempre ho fem per les nostres estranyeses, que ens acaben classificant i ordenant dins de potets, com si fóssim herbes aromàtiques. I si assaonéssim un bar de cites a cegues amb algunes d’aquestes espècies?

Intèrprets: Carme Buxó, Dídac Jordà, Ibán Francisco Martínez, Marc Collado, Rosa M. Anadón i Salvador Chavero  // Assessoria: Pep Vila

La veritat d’un prejudici (10 min.)


 
Sinopsi: T’has sentit mai jutjat? Sobretot per aquells que no et coneixen? Els prejudicis semblen que no marxen mai, sobretot si ets adolescent i sents la pressió social que et jutja constantment perquè facis allò “normal”. Quatre històries, quatre adolescents que, darrere les aparences, amaguen històries obscures.

Intèrprets: Aina Castillo, Jana Darnés, Cora Mir i Iris Tur // Assessoria: Sílvia Escuder

Godet, Godot, Godin (19 min.)Sinopsi: Godot serà l’element essencial en aquesta representació, encara que no faci acte de presència. Una adaptació particular d’un clàssic:  Tot esperant Godot, de Samuel Beckett.

Intèrprets: Pol Franch, Santiago Gavaldà, Guillem Roman i Quim Serrats // Assessoria: Marta Corral

Paraules encadenades (8 min.)


 
Sinopsi: tancada, sense sortida, només espero que algú senti els meus crits de socors. La meva vida corre perill. Què puc fer? No vull morir! Veig que per salvar-me no tinc cap més opció que sotmetre’m al seu joc: les paraules encadenades.

Intèrprets: Clàudia Hernàndez i  Jana Punsola // Assessoria: Ferran Joanmiquel

 

Més informació

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.